| Strømming 08:30 – 09:30
Earlynerd

Digital Earlynerd : BILLY — Alternativ historiefortelling

Det lille fremtidsbiblioteket BILLY ønsker å åpne for en kritisk drøfting av biblioteket som institusjon, format og sted for kunnskapsdeling — samt utgangspunkt for designresearch. Denne Earlynerden er heldigital, lenke til sendingen på Grafill TV får du ved billettkjøp.

Earlynerd

Hvem har makt til å fylle bibliotekets hyller med innhold? Hvem bestemmer klassifiseringssystemet? Hva skal stå fremme og hva skal ligge i magasinet? Og hvem har adgang til informasjonen?

Johanne Gullberg driver Gullberg & Bostadløkken i Kingos gate 4 i Oslo med Ida Bostadløkken. Gullberg & Bostadløkken er en feministisk bruktbokhandel som rydder plass i hyllene til forfattere de mener du burde lese.

Sammen med det aktivistiske biblioteket ASSATA, Sagene Bok og Torpedo/Nordic Art Press representerer Gullberg &Bostadløkken en av få aktører i Oslo-regionen som driver med uavhengig kunnskapsformidling.

Samtalen vil blant annet handle om radikal katalogisering og viktigheten av alternativ historiefortelling — i en tid hvor algoritmer i stor grad bestemmer hva slags informasjon vi får med oss.

Earlynerd
Earlynerd er en arrangementsserie for deg som ønsker faglig påfyll før din travle arbeidsdag starter. Dette er et sted for nerdete diskusjoner, interessante foredrag, og sosialisering med bransjekollegaer, venner og andre kreative sjeler.

Billett
Dette arrangementet kan du følge på strømming på Grafill TV, men du trenger en billett. Gratis for medlemmer i Grafill / Kroner 50,- for ikke-medlemmer.

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn i Grafill og benytte deg av medlemsfordelene.

Registrer deg / kjøp billett til sendingen her.

Velkommen til en faglig start på dagen!

Dato: Torsdag 27. Okt 2022
Tid: Fagnerdingen starter 08.30
Sted: Grafill TV - Du får tilsendt lenke ved billettkjøp

Spill video

Earlynerd: BILLY - Alternativ historiefortelling

46:39