| DOGA 09:00 – 10:30
Illustrasjon: Sandra Blikås / byHands

Frokostmøte med Goods og panelsamtale om design i det grønne skiftet

DOGA og Grafill ønsker velkommen til et inspirerende frokostmøte hvor du får høre fra designbyrået Goods, som har gjort bærekraft til lønnsom forretning. Vi har også invitert politikere og næringsliv til panelsamtale om hvilken rolle design har i det grønne skiftet.

Illustrasjon: Sandra Blikås / byHands

Illustrasjon: Sandra Blikås / byHands

Program #

08.30: Dørene åpner og det blir lett servering

09.00: DOGA og Grafill ønsker velkommen

09.05: La oss slutte å nøle og begynne å gjøre!
Innledning ved Camilla Martinussen, daglig leder i Goods

Alle aktører har en plan og et mål med sitt bærekraftarbeid. Utfordringen er å gå fra å oppfylle myndighetskrav til å implementere innovative løsninger for fremtiden. Favner vi for bredt? Har vi for mye fokus på plan, fremfor gjennomføring? Må vi gjøre alt på en gang?

Goods har spisset sitt kompetanseområde til å bygge ansvarlige forbrukermerkevarer, som leverer på lavt fotavtrykk og stor effekt. De vil snakke om hvordan det å ta ansvar som merkevare ikke behøver å gå ut over det estetiske, og vise eksempler på hvordan de påvirker selskaper til å ta bedre designvalg i produksjon og merkevarebygging.

09.35: Panelsamtale: Hvordan kan design lede til et grønnere og mer konkurransedyktig marked?
Seniorrådgiver for design i DOGA, Tone Bergan, leder panelsamtalen om hvordan suksessen til Goods og grafisk design kan overføres til flere disipliner og bransjer som ønsker å innovere i et grønt skifte.

I panelet:

  • Ivar Horneland Kristensen, administrerende direktør i Virke
  • Yngvill Ofstad, bærekraftsansvarlig i Bergans
  • Sandro Kværnmo, grunnlegger og kreativ leder i Goods

Hvor: DOGA, Hausmanns gate 16, eller digitalt via streaming
Dato: 8. april 2022
Tid: Kl. 9.00 - 10.30
Pris: Gratis

Meld deg på her

Arrangementet er en del av DOGA-dagene 2022, en serie arrangement som viser det beste av norsk design og arkitektur. I 2022 fokuseres det på tre temaer inspirert av årets mottakere av DOGA-merket for design og arkitektur; Helse, bærekraft og endring gjennom design. Alle arrangementene er gratis og åpne for alle.