| Bergen 17:00
Designbar bergen

Grafill Bergen m.fl inviterer til Designbar: Kunstig intelligens + kreativitet

Kommende torsdag er første torsdag i måneden, og det betyr Designbar! Det blir veldig spennende samtaler om kunstig intelligens, og ikke minst slipp av KMD-andreårsstudentenes YMT magazine. Vi snakker en nydelig mulighet til både å oppdatere seg litt, få med seg et eksklusivt blad trykket i 250 eksemplarer og prima sosialt påfyll. Velkommen!!

Designbar bergen

Mister du jobben som designer nå? ViI KI ødelegge alt? Velkommen til Designbar med samtale om hvilke muligheter og utfordringer som ligger i kunstig intelligens for kreativ bransje!

YMT SLIPPFEST: Denne kvelden lanserer også KMD-andreårsstudentene årets YMT-magasin som tar for seg kunstig intelligens og kreativitet.

DJ Marshion vil diske opp med barvennlig funk og house, mens Rommet serverer pizza og tilbyr studentpriser i baren. Vi håper dere som kommer også er med utover kvelden!

Denne månedens designbar arrangeres av Rommet, Grafill Bergen, IxDA Bergen, Fakultet for kunst, musikk og design og Design Region Bergen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Program #

17:00–17:15 Dørene åpner

17:15–18:30 Talks + panelsamtale

18:30 –> Designbar + Marshion + YMT slippfest

I panelet #

JONAS VETLESEN, FEED
Jonas Vetlesen er utdannet ved AHO. Han har blant annet vært involvert i det utforskende prosjektet Boden World, og jobber i dag som designer i Oslo-byrået Feed.

JASON NELSON, UiB
Jason Nelson er førsteamanuensis innen digital kultur ved UiB. Han er også poet og kunstner. Inntil 2020 underviste han i cyberstudies, digital skriving og kreativ praksis ved Griffith Univeristy in Queensland, Australia.

PEDER HAUGFOS, MEDIA CITY BERGEN
Peder Haugfos er en medieinnovatør og kreativ strateg, med et brennende engasjement for design, estetikk, ungdomskultur og ny teknologi. Han har bakgrunn i journalistikk og kreativ utvikling hos NRK, og jobber nå med innovasjonsprosjekter for Media City Bergen.

TORSTEIN NORDSTRAND, MIR
Torstein Nordstrand er husfilosof hos MIR, som jobber med visualisering av arkitekturprosjekter. Torstein har bakgrunn som concept artist og illustratør, og er engasjert i AI teknologi.

ALEX PUNNERUD, NONSPACE
Alex Punnerud er designer hos Nonspace (tidligere ANTI Bergen og Trondheim) og jobber i skjæringspunktet mellom grafisk design og digital design på tvers av ulike medier og materialer. Alex er spesialisert innen feltene branding, visuell identitet, og strategisk design.

FREDRIK SALHUS, KMD
Fredrik Salhus er bachelorstudent ved KMD og representant for YMT-magasinet. Fredrik har også jobbet ved KMD, som verkstedsansvarlig for modellverkstedet med laser og 3D print.

Dato: Torsdag 1. juni
Tid: Fra kl. 17:00
Sted: Rommet - Vaskerelvsmauet 7, Bergen