| Oslo / Digitalt 14:00 – 16:00
Nrk Y Web

Y Oslo: NRK om design som strategi og magi

Grafill samarbeider med Y Oslo om konferansens designspor, og vi har fått med oss NRK som vil gi et dypdykk i designarbeidet de gjør. Skaff deg digital billett og følg foredraget på strømming.

Nrk Y Web

Finnes det et mer komplekst designlandskap i Norge?

Her snakker vi om en profil og et designrammeverk som skal fungere for alt fra Fantorangen til Dagsrevyen. Fra YR til Urørt. Digitalt, analogt, på TV og radio. Alle har et forhold til NRK og de fleste av oss bruker en eller flere av tjenestene deres – så det må funke for alle.

På Y vil NRK ta oss med på innsiden av en av landets viktigste samfunnsaktører og mest komplekse mediehus. Vi vil få innsikt om hvordan de jobber og tenker overordnet strategisk om design, merkevare og innhold i alle flater. Hvordan de sørger for å være synlige og aktuelle i det (nå) internasjonale markedet, noe som er spennende og verdifull læring for alle i det digitale feltet. De lover oss innblikk i alt fra det strategiske omkring merkevaren, ned til konkrete eksempler hentet fra flere ulike prosjekter.

Rabatt på digital billett
NRK-sporet er for Y-deltakerne som torsdag 20. oktober kl. 14.00-16.00 vil nerde om design og UX. Alle andre kan følge foredraget (og alt det andre spenndende som skjer på Y Oslo) via strømming. Grafills medlemmer får 20 % rabatt på digitale billetter og workshops. Kontakt oss på grafill@grafill.no for kode.

Om NRK
NRK ble etablert i 1933 som et radioselskap. I 1960 startet NRK TV-sendinger, og fra 2000 omfattet virksomheten også tilbud på nett. NRK har i 2022 tre riksdekkende tv-kanaler: NRK1, NRK2, NRK3/NRK SUPER, og fire hovedkanaler på radio, P1, P1+, P2 og P3, i tillegg til en rekke nisjekanaler. NRKs tilbud på nett omfatter blant annet nrk.no, nett-TV, nettradio, og yr.no.

Om Y Oslo
Y Oslo er et arrangement for deg som ønsker å bidra til bedre tjenester og produkter, uten å skade kloden vår. Få med deg relevante og aktuelle foredragsholderne fra hele verden, som Marty Cagan, Melissa Perri, Monna Nordhagen, John Cutler, Silvija Seres, Gibson Biddle og mange flere.

Y Oslo arrangeres 20.–21. oktober 2022.

Les mer og se hele programmet til Y Oslo 2022