| Bergen 17:00 – 20:00
Camilla 24 april 01

Grafill Bergen: Foredrag og signering med tegneserieskaper Camilla Dahlstrøm

Har du lurt på hvordan det er å lage en tegneserie? Eller hvordan det er å jobbe som forfatter? Bli med på foredrag med tegneserieskaper Camilla Dahlstrøm hør hva hun kan lære oss! 

Camilla 24 april 01

Grafill Bergen får besøk fra Trondheim av tegneserieskaper Camilla Dahlstrøm., som er både forfatter og illustratør for den ferske tegneserieromanen Soluna: Tvillingene. Soluna er hennes aller første utgitte tegneserie, og under dette eventet skal hun fortelle om veien fra barndommens fantasier, til fiks ferdig bok utgitt med Egmont forlag.

Hva er det lurt å tenke på når du skal lage en tegneserie? Hva kan du gjøre for å klare å fullføre den? Hvordan er det egentlig å jobbe med et forlag? Camilla skal svare så godt hun kan på alle spørsmål du har, gi innblikk i tegneprosessen, og dele raust av erfaringene hun har gjort seg. Camilla guider oss igjennom det i Amalies hage hos Bergen Offentlige Bibliotek. Vi får også besøk av Egmont, så det blir mulig å få kjøpt eksemplarer av boken der, og å få de signert av Camilla selv!

Program
kl 17.00 Foredrag på Bergen Offentlige Bibliotek i Amalies hage
kl 18.00 Mingling på Bodega

Priser og påmelding 
Arrangementet er gratis og åpent for alle, men påmelding er obligatorisk.
Påmelding

Velkommen til foredrag, onsdag 24. april fra kl. 17.00.

Adresse:
Foredrag: Bergen Offentlige Bibliotek i Amalies hage, Strømgaten 6
Mingling: Bodega, Kong Oscars gate 23