| Bergen 18:00 – 20:00
Dumpster Dive

Grafill Bergen: New York og Oslo – Sollin Sæle og Per Berge Moe

Grafill Bergen får besøk av folkene bak kreative genistreker som Behold Oslo og Framtiden i våre henders Dumpster Deli.

Dumpster Dive

Den kreative duoen har vunnet ville mengder priser for arbeidet sitt. Ofte har de gått til drømmekunder med pitcher til konsepter, heller enn å vente på at kundene skal komme til dem. Begge jobber visuelt drevet, og er blitt dyktige til å formidle verdien som skapes gjennom prosjektene deres. Denne kvelden blir en gyllen mulighet til å plukke opp triks for å kommunisere eget kreativt arbeid.

I dette foredraget får vi høre litt av deres kreative reise fra Art Direction-studiet på Westerdals/Høyskolen Kristiania til tiden der de begge var i Anti og videre til virkelig store kommunikasjonshus. Hva har de lært på reisen, og hva ønsker de å gjøre i årene som kommer?

Sollin Sæle er seniorkreatør i Accenture Song i New York. De er svære, og der jobber hun for merkevarer som Coca-Cola, Nike og Google. Hun jobber fortsatt innimellom i Norge, og gjorde blant annet iøynefallende art direction på Stig Brenners siste EP-slipp.

Per Berge Moe er også kreatør, men i Oslo hos Publicis Kitchen. Globalt sett er Publicis 100 000 ansatte – også en skikkelig gigant i kommunikasjonsbransjen. Den bilderike introduksjonen til hans interesser på permoe.no/about anbefales på det varmeste. 

Vi gleder oss!

Program 19. mars
18.00 Dørene åpner
18.30 Foredrag
19.30 Åpen bar

Priser
Medlem foredrag kr. 0,-
Ikke-medlem foredrag kr. 50,-

Ikke medlem ennå? Du kan enkelt melde deg inn her!

Adresse
PART Bodega
Kong Oscars gate 23, Bergen

sollinsollinsollin.com
permoe.no