| Digital
Digitale avgangsutstillinger i 2020

Avgangsutstillinger 2020

Vårens avgangsutstillinger er alle digitale, en fin mulighet for den etablerte bransjen å oppdage nye talenter. Vi heier på morgendagens visuelle kommunikatører!

Digitale avgangsutstillinger i 2020

Digitale avgangsutstillinger i 2020

Høyskolen Kristiania
Westerdals Institutt for Kommunikasjon og Design #

School of Arts, Design, and Media ved Høyskolen Kristiania er det største kunstfaglige utdanningsmiljøet i Norge, og omfatter musikk, låtskriving, lydproduksjon, design, TV/film, dans, skuespill, musikkteater, spill og visuelle effekter. Som mange andre har de måttet gjøre noen endringer i år. Avgangsutstillingen, som vanligvis er på skolen, blir digital og presenterer studentenes resultater etter tre års kunst- og designfaglig utdanning. Avgangsstudentene presenteres med egne prosjekter, og er miks av avgangsfestival og avgangskatalog.

www.artsdesignmedia.no

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) #

You are invited to explore, the first ever, digital exhibition and see how AHOs students are shaping futures in creative, valuable and responsible ways. See also the final master diploma thesis's in design.

design.aho.works

Kunsthøgskolen i Oslo #

Avdeling design tilbyr utdanning på master- og bachelornivå i grafisk design og illustrasjon, kles- og kostymedesign, interiørarkitektur og møbeldesign. Velkommen til avgangsutstillingen for design hvor 24 master- og 37 bacheloravgangsstudenter viser sine arbeider i en virtuell utstilling.

2020.designavgang.no

Universitetet i Bergen
Fakultet for kunst, musikk og design #

Årets avgangsutstilling er et virtuelt utstillingsrom - en plattform for å publisere og formidle arbeidet til avgangsstudentene fra MA i Design 2020 ved Fakultet for kunst, musikk og design. Her presenteres 26 unike og distinkte avgangsprosjekter. De tar for seg et bredt spekter av sosiale, politiske og miljørelaterte temaer i arbeidet sitt. De har utforsket ikke bare hva design betyr for deres praksis, men også utforsket designeres rolle i en bredere sosial kontekst.

kmd-ad.no/2020

NTNU Gjøvik #

Avgangsstudenter fra Bachelor i grafisk design ved NTNU i Gjøvik avslutter tre års studier med en digital utstilling. Hver student viser utvalgte designarbeider fra egen portefølje. Den digitale utstillingen inkluderer designarbeider for papirbaserte og elektroniske medier, samt skilt og veifinningssystemer, som bedriftsprofilering, løsninger for web, mobil og nettbrett, bokdesign, tidsskriftdesign, avisdesign, kalligrafi og skriftdesign.

avgangsutstilling.no/index.html