| Arendal
Foto arendalsuka.no.

Kunstnernettverket på Arendalsuka i august

Kunstnernettverket, som Grafill er en del av, har de siste årene deltatt på Arendalsuka med stands, kulturpolitiske debatter og underholdning. I år skjer postene på programmet, torsdag 17. august.

Foto arendalsuka.no.

Foto arendalsuka.no.

KUNSTNERØKONOMIEN - KUNNSKAP, MAKTSTRUKTURER OG STYRING

Tid: Torsdag 17. august 2023 12:30 - 14:00
Sted: Kraftverket Scene
Arrangør: Kunstnernettverket

Paneldebatt med stortingspolitikere fra Familie- og kulturkomiteen om kunstnerøkonomien sett opp imot kunstnerundersøkelsen, den kommende kunstnermeldingen og en varslet NOU om musikkfeltet.

Les mer om arrangementet

KUNSTNERNES DOM

Tid: Torsdag 17. august 2023 15:00 - 16:00
Sted: Arendal kunstforening
Arrangør: Sørlandsutstillingen, Kunstnernettverket, Arendal Kunstforening

I Kunstnernettverkets debatt på Kraftverket scene tidligere på dagen diskuterer et panel av stortingspolitikere kunstnerøkonomi. I denne debatten vil representanter fra kunstnerorganisasjoner for scenekunst, musikk, film, litteratur og visuell kunst diskutere den tidligere debatten og gir sine vurdereringer av hva politikerne egentlig sa.

Les mer om arrangementet

Kunstnernettverket samler 19 landsomfattende organisasjoner som representerer skapende og utøvende kunstnere i Norge. Kunstnernettverket arbeider med kunstnerpolitikk, med spesiell vekt på kunstneres inntektsforhold, sosiale rettigheter, stipend, vederlag og opphavsrett. Nettverket er et forum for landets kunstnerorganisasjoner, og et sted hvor organisasjonene kan søke alliansepartnere i ulike saker. Nettverket ble etablert i 2011, og samlet har forbundene over 30 000 medlemmer.

Arendalsuka er en møteplass for alle som er engasjert i demokrati og samfunnet vi lever i. Et arrangementet for alle som vil være med å lytte til, debattere og løse dagens og morgendagens samfunnsutfordringer. Fem dager i august hvert år fylles Arendal sentrum med hundrevis av arrangementer og stands.