| Arendal
Arendalsuka 2017, Politisk gate (foto Mona Hauglid)

Kunstnernettverkets program under Arendalsuka 2022

Grafill er en del av Kunstnernettverket som de siste årene har deltatt på Arendalsuka med blant annet stands, kulturpolitiske debatter og underholdning. Årets program er lagt til torsdag 18. august.

Arendalsuka 2017, Politisk gate (foto Mona Hauglid)

Arendalsuka 2017, Politisk gate (foto Mona Hauglid)

Kunstnernettverket består av mange landsomfattende organisasjoner som representerer skapende og utøvende kunstnere i Norge. Nettverket ble etablert i 2011 og er et forum for landets kunstnerorganisasjoner, og et sted hvor organisasjonene kan søke alliansepartnere i ulike saker. Kunstnernettverket arbeider med kunstnerpolitikk, med spesiell vekt på kunstneres inntektsforhold, sosiale rettigheter, stipend, vederlag og opphavsrett.

Arendalsuka er et uavhengig initiativ startet for å bidra til politisk debatt i det offentlige rom, og skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid.

Arendalsuka arrangeres hvert år i uke 33, og alle arrangementer som inngår i Arendalsukas program er åpne for alle og gratis å delta på.

TORSDAG 18. AUGUST 2022 KL. 12:00–13:30
STERKERE TILBAKE! HVORDAN STYRKE KUNSTENS POSISJON OG KUNSTNERNES VIRKE
BAKGÅRDEN, ARENDAL

Kunstnernettverket inviterer politikerne til dialog om hva man kan gjøre for å komme sterkere tilbake, og hvordan best utnytte kunsten og kulturens kraft og potensiale.

Medvirkende:
Elisabeth Sjaastad, Moderator, Norsk Filmforbund/Kunstnernettverket
Tage Pettersen, H, Første nestleder Familie- og kulturkomiteen
Odin A. Bohmann, AP, Statssekretær KUD
Kathy Lie, SV, medlem Familie- og kulturkomiteen
Åslaug Sem-Jacobsen, SP, Andre nestleder Familie- og kulturkomiteen
Grunde Almeland, V, Leder Familie-og Kulturkomiteen

Facebook-event

TORSDAG 18. AUGUST 2022 KL. 16:00–20:00
KUNSTNENETTVERKET INVITERER TIL FEST!
MUNKEHAUGEN SCENE, ARENDAL

Kunstnernettverket inviterer til fest etter vår politisk debatt på Arendalsuka! Arrangementet er åpent for alle. Det blir servert lett mat og drikke. Klubbscenen bar 1.etg.

Facebook-event

www.arendalsuka.no