Avb2016 Artikkel Nettsiden 1000X750 1512

Årets vakreste Bøker 2016 - påmeldingsfrist på onsdag


Nå er det på tide å se gjennom årets bokutgivelser, og vurdere hvilke som skal sendes inn til konkurransen Årets vakreste Bøker 2016! Vi ønsker å hedre formgiverne i den visuelle delen av bokbransjen, og berømme alle som produserer kvalitetsbøker i ulike sjangre. Forlag, forfattere, illustratører, designere og andre bokentusiaster inviteres herved til å melde på bøker i konkurransen.

Avb2016 Artikkel Nettsiden 1000X750 1512

Bøker som sendes inn skal være offentliggjort i 2015. Konkurransen er åpen for alle norske og utenlandske utøvere med aktivt virke i Norge, samt norske utøvere bosatt utenfor Norge.

Alle bøker registreres via et eget påmeldingsskjema på Grafills nettsider.
Gebyr per innsendelse er kr 600,- Hvis en bok sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser.
Påmeldte bøker leveres/sendes til Grafill i Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo.

En jury vil vurdere alle innsendte bøker, og blant annet se på helhet, overordnet konsept, illustrasjon, design, fotografi, typografi, omslag, innbinding og materialvalg. Vinnerne hedres på Nasjonalbiblioteket, torsdag 31. mars.

Alle vinnerbøkene stilles ut både på Nasjonalbiblioteket og i Grafills lokaler R21, og presenteres på nett og i katalog. Vinnerbøkene sendes også ut på turné i utvalgte norske byer, og gullvinnere sendes i tillegg til bokmessen Book Art International i Frankfurt og Best Book Design from all over the World i Leipzig.

Påmeldingsfrist onsdag 20. januar 2016!