| Nasjonalbiblioteket 19:00 – 23:00
Av B Invitasjon

Årets vakreste Bøker: Velkommen til prisutdeling i kveld


Priser for Årets vakreste Bøker 2013 deles ut på Nasjonalbiblioteket i Oslo, torsdag 21. mars kl 19. Forlag og formgivere har sendt inn sine beste bokverk, og en jury har funnet fram til 41 verdige vinnere. På prisutdelingen deles det også ut en pris for Årets best tilrettelagte Bok og hedersutmerkelsen Bokkunstprisen overrekkes.

Av B Invitasjon

Etter prisutdelingen er alle velkomne til mingling og enkel bevertning!

Alle vinnerbøkene stilles ut i andre etasje på Nasjonalbiblioteket, og utstillingen åpner rett etter at prisutdelingen er avsluttet.

Konferansier Finn Bjelke
Antagelig landets mest kjente radiostemme og humorist, som programleder for Reiseradioen, Popquiz og Herreavdelingen i NRK. Dessuten er han en av våre fremste musikk- og kulturjournalister.

Musikk
Håkon Kornstad

Adresse
Nasjonalbiblioteket
Henrik Ibsens gate 110
0255 Oslo

Hvert år arrangerer Grafill Årets vakreste Bøker. Målsettingen er å løfte frem den visuelle delen av bokbransjen, samt å inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Formålet er også å skape oppmerksomhet rundt helhetstenkningen rundt bokproduksjon, en tenkt helhet, der alle ledd fra forlag, forfatter, boktrykker, designer og illustratør har utøvd et håndverk av høy kvalitet som igjen sikrer en rikere og bedre leseropplevelse.