Avb Invitasjon Logo 2021 Web

Jakten på Årets vakreste Bøker er i gang

Nå skal den visuelle delen av bokbransjen løftes frem og hedres. Konkurransen Årets vakreste Bøker er i gang, og forlag, illustratører, designere, forfattere og andre bokutgivere inviteres til å delta med bøker fra fjorårets produksjon. Påmeldingsfrist 16. juni.

Avb Invitasjon Logo 2021 Web

Bøkene vil bli vurdert av erfarne og kunnskapsrike fagpersoner. Juryen ser blant annet på bokens helhet, overordnet konsept, illustrasjon, design, fotografi, typografi, omslag, innbinding og materialvalg. Det kåres vinnere i ulike kategorier, og av alle innsendte bøker velges det ut én bok til prisen Årets vakreste Bok.

Alle boklesere inviteres til prisutdeling og fest på Sentralen, onsdag 27. oktober. Dagen etter, i Grafills lokaler, er det utstillingsåpning med alle vinnerbøkene. Utstillingen vises også senere i flere norske byer, og bøkene presenteres i et digitalt vinnerarkiv på Grafills nettsider.

Gå til påmeldingsskjema på Grafills nettsider for å melde på bøker til konkurransen. Bøkene kan meldes på i 15 ulike kategorier. Gebyr per bok som meldes på er kr. 600,-

Siste frist for påmelding er onsdag 16. juni ved midnatt (kl. 23.59).
Påmeldte bøker skal leveres/sendes til Grafill i Møllergata 39, 0179 Oslo innen onsdag 23. juni klokka 16.00.

Les mer om konkurransen her

Påmeldingsskjema (logg inn)