Påmelding Årets vakreste Bøker 2020

Årets vakreste Bøker er den eneste konkurransen som hedrer den visuelle delen av bokbransjen. Send inn bøker fra fjorårets produksjon, påmeldingen åpner 3. februar.

Foto: Alex Asensi

Årets vakreste Bøker har en lang og viktig tradisjon som strekker seg helt tilbake til 1933. I 2020 inviterer vi igjen illustratører, designere, forlag, forfattere og andre i bokbransjen til å melde på bokutgivelser til konkurransen. Vinnerne hedres med på prisutdeling og fest og vinnerbøkene presenteres både i et digitalt vinnerarkiv og i en utstilling som vises både i Grafill R21 og flere norske byer.

Hvem kan delta i konkurransen
Alle kan sende inn til konkurransen, men bøkenes formgiverne må være norske eller utenlandske utøvere med aktivt virke i Norge, eller norske utøvere bosatt utenfor Norge.

Hva kan sendes inn
Bøker som sendes inn skal være offentliggjort og gjort tilgjengelig for et bredere publikum for første gang i tidsrommet 1. januar – 31. desember 2019.

Betaling
Gebyr per innsendelse: kr 600,- Hvis en bok sendes inn i flere kategorier regnes det som flere innsendelser. Merk at påmeldingen ikke er gyldig før betalingen er utført og registrert hos Grafill.

Påmeldingsfrist
Alle bøker skal registreres via Grafills nettsider. Påmeldingsskjema åpner mandag 3. februar. Frist for påmelding er mandag 17. februar ved midnatt. 
Post- og leveringsadresse: Grafill, Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo.

Les mer om konkurransen og regler for å delta