NY FRIST: mandag 22. februar kl 12.00


Vi har fått tilbakemeldinger på at Visueltkonkurransen kom brått på i år. For å gi dere mer tid til å sende inn alle de gode prosjektene fra 2015, har vi endret påmeldingsfristen til mandag 22. februar kl 12.00. NB: merk dere klokkeslettet!

Vk2016 Klokke 690

Vi har de siste to årene hatt et lenger “Visuelt-år”, med innsendelse i slutten av mars, prisutdeling i oktober og utstillingen i desember. Dette ga et uforholdsmessig langt løp og vi ønsket å endre det slik at prisutdelingen og utstillingen ble mer aktuell. Resultatet ble derfor en tidligere innsendelsesfrist.

Vi ønsker at resultatet fra konkurransen skal reflektere kvaliteten i bransjen, så håper utsatt frist vil gi dere den tiden dere trenger. Vi oppfordrer likevel til at dere melde på arbeidene så snart dere kan. For oss er det til stor hjelp!

Juryen rykker inn allerede de første dagene i mars, og vi trenger tid til å forberede jurydagene. Vi lukker derfor innsendelsen kl 12.00, mandag 22. februar. All informasjon må være meldt inn i påmeldingssystemet til dette klokkeslettet, samme frist gjelder for fysiske objekter som skal leveres oss.

Nedenfor er mer informasjon om Visueltkonkurransen: