Vi takker Vigdis Skogli for super innsats!

Vår økonomi- og administrasjonssjef har valgt å slutte i Grafill. Det er alltid trist når gode kolleger forlater fellesskapet, men da er det ekstra viktig å sette pris på det de har bidratt med.

Vigdis Skogli, foto Aksel Jermstad

Vigdis Skogli, foto Aksel Jermstad

Vigdis har jobbet i Grafill siden 2013 og har vært med på en stor utvikling og mange forandringer i løpet av sin tid i Grafill. Vi er takknemlige for alt hun har bidratt med i de årene hun har vært hos oss, og for den gode jobben hun har gjort. Vigdis har vært en kollega som har trådt til med stort og smått. Hun har raust invitert hele administrasjonen til internseminar på hytta si, ikke en gang, men hele to somre på rad. Hun har bistått intet mindre enn tre daglige ledere i Grafill med økonomispørsmål, holdt oversikt over økonomien for alle lokallag og faggrupper, kokt mengder med kaffe til våre Earlynerd arrangement og bidratt til at vi fant nye lokaler og kom på plass i Møllergata 39 under pandemien. I 2017 fungerte hun også som interim daglig leder for organisasjonen i en viktig overgangsperiode.

Mange medlemmer har hatt kontakt med Vigdis. Derfor ville hun gjerne sende en personlig hilsen til alle der hun sier at det har vært fint å se Grafill utvikle seg til en mer profesjonell og synlig organisasjon. Hun takker også for mange fine år med gode kollegaer.

Vi ønsker Vigdis alt det beste på hennes vei!

Lene og administrasjonen

(Regnskapssaker kan inntil videre sendes til regnskap@grafill.no.)