Vi søker Administrasjonsansvarlig

Er du den organisatoriske bautaen som kan holde hjulene i gang i hjertet av norsk design og illustrasjon? Vi søker nå etter Administrasjonsansvarlig til Grafill.

Klassikerprisen web

Om Grafill: Grafill er en landsdekkende medlemsorganisasjon som jobber med å synliggjøre verdien av design og visuell historiefortelling. Sammen med våre frivillige jobber vi for å påvirke politikk og rammebetingelser, og tilrettelegge for inspirasjon, nettverksbygging og faglig utvikling.

Hvorfor elsker vi å jobbe i Grafill? Vi gjør noe meningsfylt hver dag! Vår jobb er å løfte frem og bistå en svært dyktig og profesjonell medlemsmasse. Visuelle skapere som står midt i sentrum av utviklingen i Norge, engasjert i digitalisering og det grønne skiftet. Vår organisasjon representerer et faglig fellesskap som hele tiden tilpasser seg markedet og samfunnet, og vi er stolte av å få arbeide for dem. Vi tror på kraften av et godt miljø med faglig utvikling og personlig vekst i et støttende og utfordrende arbeidskollegium.

Rollen som Administrasjonsansvarlig: Som Administrasjonsansvarlig i Grafill, vil du være organisasjonens støttepilar, ansvarlig for å strukturere, organisere og effektivisere våre daglige operasjoner. Du vil være en uunnværlig ressurs for hele organisasjonen, en stabil bauta som sikrer at daglig drift går uhindret. Du vil støtte opp under vårt mål om å løfte design- og illustrasjonsfagene, samtidig som du håndterer alt fra nye initiativer til dagligdagse detaljer. Ditt bidrag vil være avgjørende for at resten av teamet kan fokusere fullt ut på deres kjerneoppgaver, trygge på at administrasjonen er i de beste hender.

Hva består hverdagen av?

• Strukturering og eierskap til administrasjon, med stålkontroll på systemer, medlemsdata og rutiner.

• Samarbeide med regnskapsbyrået, håndtere intern økonomistyring og støtte våre lokallag og faggrupper i økonomiske spørsmål.

• Være det velkommende ansiktet og den praktiske styrken i våre moderne kontorfasiliteter der vi har alt fra utstillinger til eventer og workshops.

• Være primærkontakt for IT-support og andre leverandører, samt bidra til kommunikasjonsaktiviteter etter behov.

Hvem er du? Du har solid erfaring innen administrasjon eller prosjektledelse, er strukturert av natur og elsker å skape orden der andre ser kaos. Vi tror at jobben oppleves ekstra meningsfylt hvis du har en lidenskap for design og innovasjon. Du stiller spørsmål, lærer raskt og kan håndtere både høy intensitet og stille stunder. Du er en person som andre naturlig kan lene seg på i stormens øye.

Hva kan vi tilby deg?

• En sentral rolle i en organisasjon som verdsetter meningsfullt arbeid og innovasjon.

• Inspirerende og utrolig fine lokaler i Oslo sentrum.

• Et engasjerende arbeidsmiljø med dedikert tid til betalt felles lunsj og sosiale aktiviteter.

• 5 uker ferie, i tillegg til fri jul og påske.

• Kompensasjon for ubetalt overtid, time for time avspasering og helseforsikring.

• 1 time trening i arbeidstiden m.m.

Interessert? Send oss din CV eller LinkedIn-profil, vi trenger ikke en søknad. Tiltredelse snarest og søknadsfrist mandag 10. juni. Vi behandler søkere fortløpende, så ikke vent med å ta kontakt hvis du er interessert. Alle kandidater kan forvente å få en tilbakemelding etter at søknadsfristen er utløpt. Vi ser frem til å finne vår neste bauta som kan stå stødig og bidra til vår fortsatte suksess.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn.

Søk stillingen her: www.finn.no/job/fulltime/ad...