Søk støtte til designprosjekter hos DOGA

DOGA skal dele ut 10 millioner til prosjekter gjennom Designdrevet innovasjonsprogram (DIP). Etablerte bedrifter søke om midler til å gjennomføre idéfasen av en innovasjonsprosess, forutsetningen er at man benytter designkompetanse.

Dip doga 2023

Hensikten med DIP er å minimere risiko for bedrifter som ikke er kjent med å jobbe med design, men som er interessert i å prøve det ut. For designere er DIP en gylden mulighet til å skape rom for nye prosjekter. DIP-støtte kan hjelpe deg med å overtale nølere, erstatte tapte budsjetter og hjelpe de modige bedriftene som vil satse, selv i usikre tider. DOGA vil støtte 20 til 25 bedrifter i 2023. Søknadsfrist er 25. mai.

Introkurs i designdrevet innovasjon
Den 13. og 14. april holder DOGA introkurs i designdrevet innovasjon. Kurset er rettet mot alle som er nysgjerrig på å teste en ny måte å jobbe på. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta. På drøyt tre timer får man gjøre brukerintervjuer, definere en utfordring, skape et mylder av ideer på mulige løsninger, bygge prototyper, presentere endelig løsningsforslag og få tilbakemeldinger. Kurset kan være en fin inngang til utvikling av søknad for DIP.

Les mer om DIP på doga.no