Søk økonomisk støtte til designprosjekter

Gjennom Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) kan etablerte bedrifter søke om midler til å gjennomføre idéfasen av en innovasjonsprosess. Forutsetningen er at man benytter designkompetanse.

Illustrasjonsfoto: doga.no

Illustrasjonsfoto: doga.no

Kjenner du til ambisiøse bedrifter som trenger støtte fra Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP)? DOGA skal dele ut 9 millioner kroner og vil støtte 15-20 prosjekter i 2022.

Vi vet at det er fordelaktig å nærme seg det ukjente med egenskapene, kunnskapen og metodikken til designere. Hovedformålet med DIP er å minimere risiko for bedrifter som ikke er kjent med å jobbe med design, men som er interessert i å prøve det ut.

For designere er Designdrevet Innovasjonsprogram (DIP) en gylden mulighet til å skape rom for nye prosjekter. DIP støtte kan hjelpe deg å overtale nølere, erstatte tapte budsjetter, og hjelpe de modige bedriftene som vil satse, selv i usikre tider.

Vil du vite mer?
DOGA kommer gjerne til din bedrift eller arbeidsplass og forteller mer om DIP.

Frokostmøte 26. april
Den 26. april fra kl. 9.00 til 10.30 holder DOGA et eget mini-seminar om de økonomiske støtteordningene til et designdrevet innovasjonsprosjekt. Arrangementet blir også streamet. Se mer om arrangementer her: doga.no/kalender

Søknadsfrist 25. mai.

Les mer på doga.no