Nytt magasin inviterer kvinner til å vise fram arbeider

Altså er et nytt, uavhengig magasin for kvinner. I stedet for annonser, stiller de 20 sider av første utgave til disposisjon for kunstnere, illustratører og fotografer som ønsker et utstillingsvindu.

Foto: Max Andrey, Unsplash

Foto: Max Andrey, Unsplash

Med henvisning til Klassekampen 5. desember 2018 «Mannlige norske kunstnere hadde i fjor 20 ganger høyere salgsinntekter enn sine kvinnelige kolleger», ønsker magasinet Altså å gi kvinner en mulighet for synliggjøre seg.

– I tillegg til at vi vil bruke mange kvinnelige, norske kunstnere, illustratører og fotografer til å illustrere tekstene i bladet, vil vi gi dem en plattform for å vise arbeidene sine. Vi oppfordrer kvinnelige kunstnere til å ta kontakt med redaksjonen.

Kunst/Illustrasjoner som skal vurderes til Altså kan sendes som lavoppløselig JPG, med navn tittel og kontaktinfo i metadata til kunst@altsa.no.

– Skriv gjerne en kort tekst om deg selv. Vi tar kontakt med de som blir valgt ut for å få flere opplysninger samt høyoppløselig bilde.

Altså er et nytt, uavhengig magasin for kvinner som i disse dager finansieres ved hjelp av en folkefinansieringskampanje. Magasinet kommer på papir og leveres til abonnenter 4 ganger i året. Hver utgave vil inneholde stoff om teknologi, utenriks, økonomi, selvutvikling, sex, kvinnehelse, karriere, ledelse, kunst og kultur, faste spaltister, reportasjer, kommentarer og intervjuer med inspirerende damer som gjør utradisjonelle ting.

– Vi skriver ikke om skjønnhet og slanking og vi retusjerer ikke folks utseende. Vårt mål er at leseren skal føle seg styrket, inspirert, opplyst og modig.

Første nummer lages i disse dager og kommer ut 11. juni 2019.

https://www.altsa.no