Nye DOGA presenteres i dag (livestream)


– Vi er svært stolte over å vise frem nye Design og arkitektur Norge (DOGA). Her skal vi samle aktører på tvers av fag og bransjer, eksperimentere med nye løsninger og tilrettelegge for læring, sier Trude Gomnæs Ugelstad, administrerende direktør i Design og arkitektur Norge, i en pressemelding.

Macbook Dogano Nettside Iphone Hender Alexander Kielland Krag

Norsk Form og Norsk Designråd ble slått sammen i 2014, og ble til Norsk design- og arkitektursenter. Som en del av omstillingsarbeidet får DOGA nå ny visuell profil og det nye navnet Design og arkitektur Norge.

– Vi har brukt tid på å spørre målgruppene våre hva de ønsket av oss, og tilbakemeldingene har vært med på å forme den nye DOGA-profilen og innholdet. DOGA skal være et unikt kompetansested som kobler aktører. Vi skal bidra til læring og legge til rette for et tverrfaglig samarbeid, sier Gomnæs Ugelstad.

Design og arkitektur Norge er en stiftelse under Nærings- og fiskeridepartementet, og en del av det offentlige støtteapparatet for økt innovasjon – og en pådriver for bærekraftig verdiskaping gjennom design og arkitektur.

Se livestream fra lanseringen av DOGA fra klokken 09.00 her