Medlemsfordel: Rabatt på Tudos

Medlemmer får 15% rabatt i hele nettbutikken til Tudos, som selger tegne- og skriveutstyr.

Tudos er en ny nettbutikk spesialisert på det fineste tegneutstyret og vakkert skriveutstyr. Siden oppstarten i fjor har de fått inn flere tusen produkter som ikke er så lett å finne på det norske markedet. Japanske merker som Tombow og Pilot finner du til gode priser, sveitiske Caran d’Ache og tyske Montblanc, LAMY og Leuchtturm1917 er også på plass. Tudos har etablert seg som en ekspert på spesielt to områder: Fyllepenner og utstyr til Bullet Journal. Nå utvider de til enda flere kategorier innenfor tegning og illustrasjon og har fått inn masse Copic Markers og Stabilo/Staedtler Fineliners.

Tudos tilbyr Grafills medlemmer 15% rabatt i hele nettbutikken (ikke Montblanc). I november får dere også FRI FRAKT på alle ordre slik at dere kan teste deres lynraske levering.

Logg inn på Min side for rabattkode.

Gå til nettbutikken

Se flere medlemsfordeler her

– Vi har kun hatt 100% fornøyde kunder siden oppstarten, og nå ønsker vi å la deg prøve å bestille fra oss også. Hvis det er noen varer du har hatt problemer med å få tak i kan du også ta kontakt med oss - vi tar inn alt som har med skriveutstyr eller tegneutstyr å gjøre. Velkommen til oss!