Medlemstilbud: MacBook Pro og Eizo ColorEdge skjerm


Spesialtilbud til Grafill-medlemmer. Nå kan du kjøpe MacBook Pro og Eizo skjermer til rabattert pris. Maskinene har vært brukt til juryeringen av Visuelt 2017. 

Medlemstilbud Infografikk Mars2017 Web

Bestillingsfrist tirsdag 28. mars 2017.
 

Henvendelser og bestilling
Terje Fluske, Infografikk
mobil: 908 34 246
mail: terje@infografikk.no


MacBook Pro 15"
Modell CTO MacBook Pro 15" TB 2.6GHz QC i7 16GB/512GB/450 SpaceGrey.
Pris for Grafill-medlem kr. 23.995.- inkl. mva og frakt (pris på apple.no kr. 27.190.- inkl. mva).
Det er 6 maskiner tilgjengelig til denne prisen. Førstemann til mølla.
 

Eizo ColorEdge CS2730 27"
Meget god grafisk skjerm med 5 års garanti.
Pris for Grafill-medlem kr. 8.990.- inkl. mva (vanligvis koster skjermen over 12.000.-).
Frakt kommer i tillegg.
Det er 12 skjermer til denne prisen. Førstemann til mølla.

EIZO-utviklet ASIC som kjernekomponent
Alle ColorEdge-modeller leveres med en ASIC (application specific integrated circuit), som er utviklet av EIZO, for å tilfredsstille behovene i det grafiske markedet. ASIC har sine egne algoritmer som brukes til høypresisjons fargebehandling for å gi jevne fargetoner.

Farger som er klare når du er klar
Fra tidspunktet da skjermen slås på tar det typisk 30 minutter eller mer før skjermens lysstyrke, kromatisitet og fargetonekarakteristikk stabiliseres. EIZO har redusert oppvarmingstiden med mer enn 75 % ned til bare 7 minutter. Når du skal kontrollere arbeidet ditt i et fotostudio eller ta med skjermen til et opptakssted, kan du komme i gang uten forsinkelser.

Lysstyrke og fargestabilitet med DUE
Svingninger i lysstyrke og kromatisitet i forskjellige områder på skjermen er en vanlig egenskap for LCD-skjermer. For å motvirke dette har skjermen EIZO’s patenterte Digital Uniformity Equalizer (DUE)-teknologi innebygd, og den sikrer en Delta-E-differanse på 3 eller mindre over hele skjermen når den leveres fra fabrikken. Og nå sørger DUE også for å balansere ut påvirkningen som varierende omgivelsestemperatur kan ha på fargetemperatur og lysstyrke for å sørge for stabil fargevirkning.

Reproduserer nesten hele Adobe RGB-fargeområdet
110% Adobe RGB fargerom og 99 % i klipping mot Adobe RGB-fargeområdet slik at bilder som er tatt i RAW kan konverteres til Adobe RGB, og bilder som er tatt i Adobe RGB vil bli vist korrekt. Fargene i fotografier av klar blå himmel og fyldig grønne skoger blir gjengitt i naturtro farger, på en måte som ikke er mulig på skjermer med sRGB-fargeområde. Det store fargeområdet sikrer også at skjermen reproduserer nesten hele ISO-coated og US web-coated CMYK-fargeområdene som brukes ved trykking.

Individuelt justert fra fabrikken
Gammanivået for hver enkelt ColorEdge-skjerm justeres på fabrikken. Dette gjøres ved å måle R, G og B gammaverdier fra 0 – 255, og deretter brukes skjermens 16-bit look-up table (LUT) til å velge de 256 mest egnede tonene for å oppnå ønsket verdi.

10-bits simultan visning
Med DisplayPort og Mini DisplayPort få man 10-bit simultan fargevisning* fra en 16-bit look-up table (LUT), som innebærer at den kan vise 1024 gråtoner og mer enn 1 milliard farger samtidig. Dette er 64 ganger så mange farger som du får med 8-bits visning, og dette gir enda jevnere fargeoverganger og redusert Delta-E mellom to farger som står mot hverandre.
*Grafikkort og software som støtter 10-bits utgangssignaler er også påkrevd for 10-bits visning. På Mac-OSX må OSet være 10.11 eller nyere.

Perfekt gråskala
Med Eizo Color Navigator 6 kalibreringsprogram og X-Rite i1 Display Pro, X-Rite ColorMunki Photo og X-Rite i1 PhotoPro2 - kalibrator får man valgt Grayscale i Color Navigator kalibreringsprogrammet, dette gir optimal kalibrering og perfekt gråskala.

Innganger
Displayport , HDMI, og DVI-D-innganger er inkludert og støtter ulike typer grafikkort. HDMI-inngangen tilbyr også direkte forbindelse med digitale kameraer. To USB oppstrøms porter tillate to datamaskiner til å være tilkoblet samtidig, så det er ikke nødvendig å koble til USB-kabelen når du bruker Colornavigator 6 programvaren og bytter mellom datamaskiner.

Color Navigator 6
Eizo´s eget kalibreringsprogram Color Navigator leveres gratis med alle Eizo ColorEdge skjermer. Color Navigator 6 (for personlig kalibrering) og Color Navigator NX (for nettverkskalibrering med CG modellene) lastes ned gratis fra Eizo sine hjemmesider.
Fordi Colornavigator er utviklet internt, har EIZO sikret den er kompatibel med Mac, Windows og Linux operativsystemer og arbeider med et bredt spekter av måleinstrumenter fra X-Rite, Datacolor, og andre produsenter.
Den kalibreringsprogramvare tilgjengelig med de fleste grafiske skjermer er vanligvis tredjeparts programvare med begrenset støtte for operativsystemer og kalibreringsutstyr. I tillegg kan det hende at programvaren bare lar deg lage en profil som begrenser hvis du arbeider i mer enn ett fargerom. Kalibrering tar bare noen minutter å fullføre.
Colornavigator 6 tilbyr flere avanserte funksjoner som å måle det hvite papiret som skal brukes til utskrift for bedre skjerm til utskrift matching og profil validering for å bekrefte kalibreringsresultater
For enkelhets skyld er forhåndsinnstilte justeringsmålene gitt for fotografering, webdesign og utskrift. Mer avanserte brukere kan sette sine egne verdier (Targets) for lysstyrke, hvitpunkt og gamma, og lage sine egne mål profiler.

Anbefalt targets:
1. Bilder til web: Luminans 120 cd/m2, Kelvingrader 6500K, Gamma 2.2.
2. Bilder til print og trykk: Luminans 80 cd/m2, Kelvingrader 5000-5500K, Gamma 2.2. Ha programmet Color Navigater opp og bruk den til å skifte mellom profilene

5-års garanti
Eizo tilbyr markedets beste garanti avtale på 5 år. Garnatien dekker alle komponenter inkludert LCD-panelet *. EIZO produserer sine produkter på egne fabrikker for å tillate nøye kontroll med produksjonskvaliteten og sørge for hver skjerm er bygget for å vare.
* Bruk tid er begrenset til 30.000 timer.

TILBEHØR:
Color Navigator kompatible skjermkalibratorer
X-Rite i1 Display Pro, X-Rite ColorMunki Photo, X-Rite i1 Publish Pro, Datacolor Spyder 5 Pro, Datacolor Spyder 5 Elite,
Eizo monitorhood
Reduserer lys og refleksjon slik at dette ikke påvirker skjermbildet.

Les mer om Eizo-skjermene her: http://www.eizo.se/default.aspx?page=11&product=CG2730