Medlemsfordel: Rabatt på heldagsseminar om å søke tilskudd hos Frilanslivet

Har du en idé til ett eller flere drømmeprosjekter du gjerne vil realisere? Bli med på Frilanslivets heldagsseminar den 18. juni hvor du lærer hvordan du søker støtte (tilskudd) slik at du er bedre rustet til å få finansiert prosjektet ditt! Som medlem får du 850 kr i rabatt (koden utløper 31. mai). 

SAS Frilanslivet 3 283 lowres

Tilskuddsordningene til Kulturrådet, Fritt Ord og andre organisasjoner er en viktig finansieringskilde til mange kulturprosjekter. Men å søke tilskudd tar tid og terskelen kan kjennes skyhøy! For å hjelpe deg på vei arrangerer de et heldagsseminar om å søke tilskudd!

Hanna og Christina lever av å starte og drive frem egne prosjekter. Til sammen har de mottatt tilskudd på mer enn fire millioner kroner til forskjellige kunst- og kulturprosjekter. Dette er seminaret de skulle ønske fantes da de gikk i gang! De har sendt over hundre søknader og har virkelig brukt tid på å lære seg håndverket. De deler tipsene du ikke kan google deg til og gir deg sin innsideinfo fra to utøvere sitt ståsted. 

Målet deres er å øke din kompetanse slik at du får finansiert ditt prosjekt - og det blir flere knallbra kulturprosjekter der ute! 

Som medlem får du 810 kr i rabatt (koden utløper 9. juni).  Full pris er 2900 kr og med rabattkoden får du heldagsseminaret for 2090 kr. Dette inkluderer kaffe, bakst og lunsj. Seminaret er fritatt mva. Husk at du kan føre kostnaden på ditt firma. 

De to forrige seminarene ble utsolgt, så vær kjapp! 

Les mer her:www.frilanslivet.no/tilskud...