Medlemsfordel: Leie Grafills leilighet i Oslo (midlertidig stengt)

En populær medlemsfordel er muligheten for leie Grafills leilighet på Vulkan i Oslo for kortere perioder. Du kan selv sjekke når det er ledige leieperioder. NB: Leiligheten er midlertidig stengt for utleie på grunn av vedlikehold. Har du allerede en booking, ta kontakt med oss på grafill@grafill.no.

Vulkan er en liten by i byen, et sanselig univers og levende møtepunkt for mat, kultur og opplevelser. Foto Finn Ståle Felberg.

Vulkan er en liten by i byen, et sanselig univers og levende møtepunkt for mat, kultur og opplevelser. Foto Finn Ståle Felberg.

Om leiligheten
Leiligheten ligger på Vulkan i Maridalsveien 19 i Oslo. Området har mye spennende å by på av matopplevelser og kulturtilbud. Leiligheten kan leies for opp til en uke, og passer for 1-2 personer.

Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang, og er utstyrt med vanlige fasiliteter, wi-fi og TV. Inkludert i leien er sengetøy til to personer, renhold og håndklær. Utover dette må sengetøy medbringes.

Det er dessverre ikke er tillat med dyr i leiligheten.

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.

Priser og rutiner for leie av Grafills leilighet  #

Pris per natt kroner 500,- uansett hvor mange skal bo i leiligheten.
Prisen inkluderer renhold, sengetøy og håndklær til to personer.

Booking
For leie av leiligheten, sjekk ledige datoer og bestill opphold her (booking er for tiden stengt på grunn av vedlikehold)
Benytt det navnet som du er registrert med i vårt medlemsregister ved bestilling. Når bookingen din er fullført, vil du motta en automatisk bekreftelse på e-post.

Tider for inn- og utsjekk
Utsjekk kl 1100
Innsjekk kl 1500

Rett i forkant av oppholdet vil du motta en hentekode for nøkkelen på sms. Denne koden vil bli sendt til det mobilnummeret som er registrert i din booking.

Nøkkel hentes og leveres på 7-Eleven, Schous plass, Thorvald Meyersgate 71, 0552 Oslo (åpningstider: 07:00 – 00:00)

Betaling
Betaling skjer i forkant av oppholdet, og kan bare betales vis VIPPS. Beløp skal Vippses til Grafill på nummer 71149. Husk å oppgi det samme navnet brukt under bookingen.

Retningslinjer

  • Frist for bestilling: senest to uker før oppholdet starter.
  • Frist for avbestilling: senest en uke før oppholdet starter. 
  • Leiligheten kan tidligst bookes tre måneder før oppholdet starter.
  • Maks lengde på opphold: en uke.
  • Maks fire opphold i året per medlem.

Kontakt
Dersom du har noen spørsmål, send en e-post til oslo@keybutler.no. For hastesaker kan de også nås på telefonnummer 905 52 512.