Medlemsfordel: Nye rutiner for å leie Grafills leilighet i Oslo

En populær medlemsfordel er muligheten for leie Grafills leilighet på Vulkan i Oslo for kortere perioder. Vi har endret rutinene for booking, les mer om det nedenfor.

Vulkan er en liten by i byen, et sanselig univers og levende møtepunkt for mat, kultur og opplevelser. Foto Finn Ståle Felberg.

Om leiligheten
Leiligheten ligger på Vulkan i Maridalsveien 19 i Oslo. Området har mye spennende å by på av matopplevelser og kulturtilbud. Leiligheten kan leies for en uke, og passer for 1-2 personer. Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang, og er utstyrt med vanlige fasiliteter, wi-fi og TV. Inkludert i leien er sengetøy, renhold og håndklær. Det er dessverre ikke er tillat med dyr i leiligheten.

Priser og rutiner for leie av Grafills leilighet #

Grunnet økte kostnader med renhold av leiligheten, har vi blitt nødt til å sette opp en ny prismodell som gjelder fra 2022. Prisene inkluderer renhold, sengetøy og håndklær. Det blir redd opp til to personer. Utover dette må sengetøy medbringes.

  • Pris per natt kroner 500,-
  • Det koster ikke noe ekstra dersom flere skal bo i leiligheten.

Bestilling
For leie av leiligheten, sjekk ledige datoer her.

Send en epost til oslo@keybutler.no med ønsker for datoer, og husk å oppgi ditt navn, mobil og medlemsnummer (nummeret finner du ved å logge deg inn på min side på portal.grafill.no).

  • Frist for bestilling: senest to uker før oppholdet starter.
  • Frist for avbestilling: senest en uke før oppholdet starter.
  • Maks lengde på opphold: en uke.
  • Nøkkel hentes og leveres på 7-Eleven, Schous plass, Thorvald Meyersgate 71, 0552 Oslo (åpningstider: 07:00 – 00:00).

Betaling
Betaling skjer i forkant av oppholdet. Beløp skal Vippses til Grafill på nummer 71149.

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.

Les mer om området Vulkan

Se flere medlemsfordeler her