Medlemsfordel: Leie Grafills leilighet i Oslo

Grafill har en hyggelig to-roms leilighet på Vulkan i Oslo som kan leies på døgnbasis av medlemmer.

Grafill-medlemmer kan leie Grafills koselige leilighet på det hyggelige Vulkanområdet i Oslo

Om leiligheten
Leiligheten ligger på Vulkan i Maridalsveien 19 i Oslo. Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang, og passer for 1-2 personer. Leiligheten er utstyrt med vanlige fasiliteter, inklusiv wi-fi og TV, og leies ut inkludert sengetøy, renhold og håndklær. Grafill har et samarbeid med PS:Hotell som bistår med renhold og oppbevaring av nøkkel. Det er dessverre ikke er tillat med dyr i leiligheten.

Priser
Pris for første natt i leiligheten er kroner 500,- for medlemmer. Ekstra gjest kroner 300,- per person per natt. Resterende netter kroner 300,- per person per natt. Barn under 12 år er gratis. Prisene inkluderer renhold, sengetøy og håndklær. Det blir redd opp til to personer. Utover dette må sengetøy medbringes.

Bestilling
For leie av leiligheten, send en epost med ønsker for datoer til iwa@grafill.no. Avbestilling må skje senest én uke før leieperioden starter.

Betaling
Betaling skjer i forkant av oppholdet. Beløp skal Vippses til Grafill på nummer 71149.

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.

Les mer om området Vulkan

Se flere medlemsfordeler her