Medlemsfordel: Leie av Grafills leilighet i Oslo

En populær medlemsfordel er muligheten for leie Grafills leilighet på Vulkan i Oslo for kortere perioder. Du kan selv sjekke når det er ledige leieperioder.

Vulkan er en liten by i byen, et sanselig univers og levende møtepunkt for mat, kultur og opplevelser. Foto Finn Ståle Felberg.

Om leiligheten
Leiligheten ligger på Vulkan i Maridalsveien 19 i Oslo. Området har mye spennende å by på av matopplevelser og kulturtilbud. Leiligheten kan leies for en uke, og passer for 1-2 personer. Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang, og er utstyrt med vanlige fasiliteter, wi-fi og TV. Inkludert i leien er sengetøy, renhold og håndklær. Det er dessverre ikke er tillat med dyr i leiligheten.

Priser og rutiner for leie av Grafills leilighet #

Grunnet økte kostnader med renhold av leiligheten, har vi blitt nødt til å sette opp en ny prismodell som gjelder fra 2022. Prisene inkluderer renhold, sengetøy og håndklær. Det blir redd opp til to personer. Utover dette må sengetøy medbringes.

  • Pris per natt kroner 500,-
  • Det koster ikke noe ekstra dersom flere skal bo i leiligheten.

Bestilling
For leie av leiligheten, sjekk ledige datoer og bestill opphold her.

For booking av leiligheten, sjekk datoer og bestill via kalenderen. Du skal da automatisk motta en bekreftelse for ditt opphold på e-post. Ditt medlemsnummer (ID-nummer) finner du på din siste faktura (min side). Dersom du har noen spørsmål, send en e-post til oslo@keybutler.no. For hastesaker kan de også nås på telefonnummer 905 52 512.

  • Frist for bestilling: senest to uker før oppholdet starter.
  • Frist for avbestilling: senest en uke før oppholdet starter.
  • Leiligheten kan tidligst bookes tre måneder før oppholdet starter.
  • Maks lengde på opphold: en uke.
  • Maks fire opphold i året per medlem.
  • Nøkkel hentes og leveres på 7-Eleven, Schous plass, Thorvald Meyersgate 71, 0552 Oslo (åpningstider: 07:00 – 00:00).

Betaling
Betaling skjer i forkant av oppholdet. Beløp skal Vippses til Grafill på nummer 71149.

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.

Les mer om området Vulkan

Se flere medlemsfordeler her