Medlemsfordel: Grafills leilighet på Vulkan i Oslo

   Grafill har en hyggelig to-roms leilighet på Vulkan i Oslo som kan leies på døgnbasis av medlemmer. 

Leiligheten passer for 1-2 personer og leies ut inkudert sengetøy, renhold og håndklær. Leiligheten er helt ny og er utstyrt med vanlige fasiliteter, inklusiv wi-fi og TV. Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang. Grafill har et samarbeid med PS:Hotell som bistår med renhold og oppbevaring av nøkkel.

Priser
Prisen på første natt i leiligheten er 400,- for medlem og pris per person i tillegg er 250,- inkl. renhold, sengetøy og håndklær. Deretter er prisen 250,- per person, både medlem og person i tillegg per natt. Det blir redd opp til to personer. Utover dette, må sengetøy medbringes. Barn under 12 år er gratis. Leietaker blir fakturert fra Grafill.

(NB: På grunn av økning på diverse utgifter som renhold, vil pris på leiligheten økes fra 1.august. Første natt for medlem vil økes til 500,- for første natt. Ekstra gjest(er) øktes til 300,- per person per natt. Resterende netter økes til 300,- per person per natt.)

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett. 

For leie kontakt oss på mail: iwa@grafill.no

Les mer om Vulkan og hvordan du finner frem

Se flere medlemsfordeler her