Medlemsfordel: Leie av Grafills leilighet i Oslo

En populær medlemsfordel er muligheten for leie Grafills leilighet på Vulkan i Oslo for kortere perioder. Sommeren 2023 ble den oppgradert. Vi har den glede av å ønske medlemmene våre velkommen til opphold i ny og fresh leilighet. 

Foto: Roger Sandvær/Studio Oslo

Foto: Roger Sandvær/Studio Oslo

Om leiligheten
Leiligheten ligger på Vulkan i Maridalsveien 19 i Oslo. Området har mye spennende å by på av matopplevelser og kulturtilbud. Leiligheten kan leies for opp til en uke, og passer for 1-2 personer.

Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang, og er utstyrt med vanlige fasiliteter, wi-fi og TV. Inkludert i leien er sengetøy til to personer, renhold og håndklær. Utover dette må sengetøy medbringes. Leiligheten disponerer også en flott takterrasse med spiseplasser, egen grill og flott utsikt. 

Det er dessverre ikke er tillat med dyr i leiligheten.

Priser og rutiner for leie av Grafills leilighet  #

Pris per natt kroner 750,- uansett hvor mange skal bo i leiligheten. I tillegg kommer et rengjøringsgebyr på kr 550,- per opphold.
Prisen inkluderer sengetøy og håndklær til to personer.

Booking
For leie av leiligheten, sjekk ledige datoer og bestill opphold her: romis.no
Benytt det navnet som du er registrert med i vårt medlemsregister ved bestilling. Når bookingen din er fullført, vil du motta en automatisk bekreftelse på e-post. Om leiligheten allerede er booket de datoene du ønsket, har vi gode medlemsrabatter på Scandic hotell og First hotell

Tider for inn- og utsjekk
Utsjekk kl 1100
Innsjekk kl 1500

I bookingbekreftelsen du mottar på e-post vil du også finne en hentekode for nøkkelen til leiligheten. 

Nøkkel hentes og leveres på 7-Eleven, Schous plass, Thorvald Meyersgate 71, 0552 Oslo (åpningstider: 07:00 – 00:00)

Betaling
Du betaler umiddelbart for oppholdet inne i bookingssytemet (Romis). Du kan kansellere bestillingen din og få beløpet refundert inntil en uke før innsjekk. 

Retningslinjer

  • Frist for bestilling: senest to uker før oppholdet starter.
  • Frist for avbestilling: senest en uke før oppholdet starter. Kanselleringer senere enn dette refunderer vi beklageligvis ikke. Ved avbestilling send mail til iwa@grafill.no
  • Bestilling gjør du her: romis.no
  • Leiligheten kan tidligst bookes tre måneder før oppholdet starter.
  • Maks lengde på opphold: en uke.
  • Maks fire opphold i året per medlem.
  • Dersom du ikke har gyldig medlemskap i Grafill ved bestilling, vil bestillingen din bli slettet uten nærmere varsel, og uten ansvar for Grafill. I slike tilfeller forbeholder vi oss retten til å beholde innbetalt beløp. Dersom du er i tvil om din medlemsstatus bør du derfor sjekke Min Side eller kontakte oss før bestilling.

Kontakt
Dersom du har noen spørsmål, send en e-post til iwa@grafill.no. 

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker. På Vulkan finner du blant annet Mathallen, konsertlokalet Pokalen og Dansens hus. Rett utenfor Vulkan-området ligger folkekjære Kuba-parken og det populære utestedet Blå. Fem-syv minutters gange i retning sør finner du Grafills hus og Oslo sentrum.