Medlemsfordel: Grafills leilighet på Vulkan i Oslo

Grafill har en hyggelig to-roms leilighet på Vulkan i Oslo som kan leies på døgnbasis av medlemmer.

Grafill vil bidra i dugnaden om å begrense spredning av Koronaviruset i Norge, og vi har besluttet å stenge leiligheten for utleie inntil videre. Følg med på våre nettsider for oppdatert informasjon.

-

Leiligheten passer for 1-2 personer og leies ut inkudert sengetøy, renhold og håndklær. Leiligheten er helt ny og er utstyrt med vanlige fasiliteter, inklusiv wi-fi og TV. Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang. Grafill har et samarbeid med PS:Hotell på Vulkan som bistår med renhold og oppbevaring av nøkkel.

Leie
Pris for første natt i leiligheten er kroner 500,- for medlemmer. Ekstra gjest kroner 300,- per person per natt. Prisene inkluderer renhold, sengetøy og håndklær. Resterende netter kroner 300,- per person per natt. Det blir redd opp til to personer. Utover dette, må sengetøy medbringes. Barn under 12 år er gratis. Leietaker blir fakturert fra Grafill. Avbestilling må skje senest én uke før leieperioden starter.

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.

For leie kontakt oss på mail: iwa@grafill.no

Les mer om området Vulkan

Se flere medlemsfordeler her