Medlemsfordel: Leie Grafills leilighet i Oslo

Grafill har en hyggelig to-roms leilighet på Vulkan i Oslo som kan leies på døgnbasis av medlemmer. Leilighet er nå åpnet igjen etter å ha vært korona-stengt i en periode.

Grafill-medlemmer kan leie Grafills koselige leilighet på det hyggelige Vulkanområdet i Oslo

I forbindelse med korona-situasjonen vil det være noen restriksjoner på når man kan sjekke inn og ut. P.S. Hotell som bistår oss med dette holder ikke åpent i helgene. Det vil være mulig å være i leiligheten i helger, men man må sjekke inn og ut innenfor hotellets åpningstider i ukedagene.

Vi tar også renhold og hygiene på største alvor, og leiligheten vil bli grundig vasket og desinfisert etter hver besøkende.

Innsjekk kl. 12-16 hverdager
Utsjekk kl. 09-12 hverdager
Lørdag og søndag er stengt

Om leiligheten
Leiligheten ligger på Vulkan i Maridalsveien 19 i Oslo. Den består av stue m/sovesofa, kjøkken, soverom med dobbeltseng, bad og gang, og passer for 1-2 personer. Leiligheten er utstyrt med vanlige fasiliteter, inklusiv wi-fi og TV, og leies ut inkludert sengetøy, renhold og håndklær. Grafill har et samarbeid med PS:Hotell som bistår med renhold og oppbevaring av nøkkel.

Leie
Pris for første natt i leiligheten er kroner 500,- for medlemmer. Ekstra gjest kroner 300,- per person per natt. Prisene inkluderer renhold, sengetøy og håndklær. Resterende netter kroner 300,- per person per natt. Det blir redd opp til to personer. Utover dette må sengetøy medbringes. Barn under 12 år er gratis. Leietaker blir fakturert fra Grafill. Avbestilling må skje senest én uke før leieperioden starter.

Om Vulkan-området
Vulkan ligger sentralt til mellom St. Hanshaugen i vest, Grünerløkka i øst og Alexander Kiellands plass i nord. Dette tidligere industriområdet ved Akerselva sto ferdig i 2014. Området er en fusjon av kultur og kreativt næringsliv med skoler, hoteller, Oslos første mathall, serveringssteder, boliger, kontorer og butikker, samt lokaler for konserter, dans og idrett.

For leie kontakt oss på mail: iwa@grafill.no

Les mer om området Vulkan

Se flere medlemsfordeler her