Liz er vår nye arrangementskoordinator

Vi ønsker Liz Ramsey velkommen til Grafill! Hun er ansatt som koordinator for våre prisutdelinger og fagarrangement.

Liz  skal holde i store og små arrangement i Grafill (foto Trym Schade Warloe).

Liz skal holde i store og små arrangement i Grafill (foto Trym Schade Warloe).

Liz er et kjent navn for flere av våre medlemmer. Hun startet Blank Space (blankspaceoslo.com) i 2013, et kreativt fellesskap for illustratører, kunstnere og designer. Der arrangerte hun et tett program med workshops, kurs, tegning og annen faglig fordypning. Parallelt har hun jobbet med organisering og kuratering av innhold for flere festivaler, vært ansvarlig for Creative Mornings, laget månedlig podcast og organisert Art and Design marked på Kulturhuset. I tillegg underviser hun på Fagskolen Kristiania og Einar Granum Kunstskole.

– Liz er engasjert, idérik og løsningsorientert og har både riktig kompetanse og fine egenskaper som vil være nyttig i den rollen hun nå skal ha hos oss. Hun kjenner også godt til Grafill, og vi er sikre på at hun kommer til å bidra positivt både faglig og miljømessig. Vi gleder oss til å få henne på laget, sier fagleder i Grafill, Benedicte Ebbesen Paulsen.

Liz skal holde i flere av Grafills store og små arrangement. I tillegg til å jobbe med våre prisutdelinger, vil hun ha en nøkkelrolle i å bistå faggruppene og lokallagene med sine faglige meet-ups, seminarer og events. Hun skal også ha en sentral rolle i Møllergata, så vi kan tilby mange spennende faglige aktiviteter på en profesjonell måte.

– Jeg gleder meg til å bli del av en organisasjon som brenner like mye for kunst, kultur og design som det jeg gjør! Grafills arbeid har vært utrolig viktig for bransjen, og jeg ser fram til å bruke min erfaring og lidenskap for å hjelpe så mange folk som mulig til å finne sin plass i den store og spennende verden av kreativitet, sier Liz, som starter i stillingen allerede nå i februar.

Liz er utdannet ved Academy of Art University i San Francisco hvor hun har to bachelor grader i Fine Art (Grafikk og Illustrasjon). Videre har hun kurs i grunnleggende lederskap fra BI, praktisk pedagogikk og digital kompetanseutvikling.

Ønsker du å komme i kontakt med Liz, send en e-post til liz@grafill.no.