Lene Renneflott ny daglig leder i Grafill


Grafill har ansatt Lene Renneflott som ny daglig leder. Hun har mange års ledererfaring fra strategisk og praktisk organisasjonsutvikling, og kjenner godt til fagområdet visuell kommunikasjon fra stillinger innen kreativ bransje.

Lene Renneflott 2017 Web

– Det kjennes herlig! Det kjennes som å komme hjem - bare at nå er jeg mer moden, mer kunnskapsrik og enda mer utålmodig på å lede Grafills ambisjoner i mål enn da jeg gikk ut døra her for 15 år siden. Jeg gleder meg til å bruke hele bredden av min kompetanse som daglig leder og lover å gjøre alt jeg kan for å bidra til at Grafill leverer verdi til alle utøverne innenfor alle fagområdene vi jobber for, sier påtroppende daglig leder, Lene Renneflott.

– Det er en glede å ha på plass en daglig leder som har en proppfull verktøykasse til å gjennomføre Grafills mål for medlemmene og fremtiden. Grafills utøvere leverer produkter og tjenester på høyt nivå og bidrar til verdiskaping i hele det visuelle Norge. Med Lene Renneflott har vi fått en målbevisst leder som vil befeste og utvikle Grafills posisjon, sier styreleder i Grafill, Cathrine Louise Finstad.

Lene Renneflott (45) kommer fra Universitet i Oslo hvor hun de siste årene har arbeidet med arbeidsmiljøutvikling og overordnede strategiske HR og personalprosesser. Hun har tidligere arbeidet i Making Waves, Tarantell og Grafill, og vært ansvarlig for utvikling av kurs og studier ved både Reaktorskolen og Norges Kreative Fagskole. Lene har bachelorgrad i kultur og samfunnsfag og mastergrader i litteraturstudier og arbeids- og organisasjonspsykologi.

Ny daglig leder vil være på plass 1. desember 2017.