Vi søker en koordinator for prisutdelinger og fagarrangement - søknadsfrist 15. desember

Vi trenger deg som er god på å få folk og fag til å skinne!

Visuelt Salen

Grafill arrangerer årlig flere faglige aktiviteter. Nå søker vi deg som er vant til å holde i store og små events, og som kan hjelpe oss med en profesjonell gjennomføring av våre arrangement. I tillegg til å jobbe med to store prisutdelinger i året vil du ha en nøkkelrolle i å hjelpe faggruppene og lokallagene våre til å lykkes med sine faglige meet-ups, seminarer og events. Du vil være basert i Oslo, men samarbeide med frivillige over hele landet.

Av natur er du en som alltid lander på beina og leverer til avtalt tid. Om arrangementet er fysisk eller digitalt spiller ingen rolle, det løser du lett som en plett. Du er utadvendt og flink med folk, samtidig som du er superstrukturert med full oversikt. Du er en naturlig nettverksbygger som er god til å formidle, dele informasjon og samarbeide. Du har bred kulturforståelse og sklir lett inn i alle typer miljøer.

Er du ellers en positiv problemløser som lærer raskt, så er du den rette for oss!

Hos oss får du jobbe med Norges dyktigste innen design og illustrasjon, våre medlemmer jobber med alt fra tegneserier til merkevarebygging, animasjon, digital innovasjon og tjenestedesign. Designfagene utvikler seg raskt og det å dele kunnskap og kompetanse står sentralt i alt vi gjør. Vi holder høy standard og faglig kvalitet er et must i alle ledd. Vi er opptatt av å inkludere og hjelpe alle, særlig studenter og unge, til å få innpass i bransjen.

Kunnskap om eller interesse for våre fagområder er et stort pluss, men erfaring teller mer enn formell utdanning til denne rollen. Du må kunne vise til konkrete resultater som eventmanager og/eller prosjektleder for arrangementer innen kultursektoren eller kommunikasjonsbransjen. Siden kunnskapsdeling og kompetanseheving er i hjerte av alt vi gjør, vil det telle positivt om du også har jobbet med å sette opp kurs og fagseminarer.

Du vil jobbe i team med fagfolk som bidrar med innholdet i arrangementene. Siden fag står sentralt i alt du skal jobbe med vil du rapportere til vår fagleder Benedicte Ebbesen Paulsen. Hovedteamet ditt vil være gjengen i Møllergata 39, men du vil jobbe med flere fagutvalg og samarbeidspartnere, og selvfølgelig våre fem faggrupper og åtte lokallag.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, lønn i samsvar med vår lønnspolitikk, god pensjonsordning og flotte og moderne lokaler midt i Oslo sentrum. Hos oss vil du komme til et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, vi har fleksibel arbeidstid og mulighet for trening i arbeidstiden.

Stillingen er et engasjement på ett år, med mulighet for forlengelse. Lønn etter avtale.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, legning, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. Stillingen er utlyst som en 80-100% stilling for å kunne tilpasses dine ønsker og behov.

Søknad sendes inn via Finn-annonsen, husk å laste opp både søknadsbrevet og CV.

Søknadsfrist 15. desember 2021.

Tiltredelse snarest.

For spørsmål om stillingen, kontakt Benedicte Ebbesen Paulsen, mobil +47 982 57 701.

Grafill er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som jobber eller utdanner seg innen design og illustrasjon. Organisasjonen samler rundt 1 400 fagfolk og studenter innen områdene grafisk design, illustrasjon, animasjon, motion design, tegneserieskaping, digital design og tjenestedesign. Vår viktigste oppgave er å styrke medlemmers rammebetingelser og skape arenaer for inspirasjon, engasjement og faglig fellesskap. I tillegg jobber vi hver dag for å høyne fagenes kvalitetsmessige og etiske nivå og bedre utdannelsen i fagene. Grafill har lokaler i Møllergata 39 i Oslo, som i tillegg til kontorer er et utstillingsrom og samlingssted for bransjen. Administrasjonen består i dag av åtte årsverk med en samlet omsetning på rundt 20 millioner kroner. Grafill er en direkte fortsettelse av Norske Grafiske Designere, stiftet som Yrkestegnernes Forening i 1937, og Norsk Illustratørforbund, stiftet i 1983. I 1991 dannet de to foreningene en felles forening, Grafill.