Kåret til Årets trønderske designer


Ståle Gerhardsen er blitt kåret til Årets trønderske designer i den trøndelags største prisutdeling Ut-Awards, i regi Adresseavisen. Adresseavisen nominerte Gerhardsen med følgende tekst:

"Ståle Gerhardsen - Designer, illustratør, forfatter og kunstner som i sommer valgte å si opp jobben som art director i et reklamebyrå for å jobbe med egne prosjekter. Har gjort seg bemerket med kunstutstillinger, veggmalerier og boken «Pappaperm». Han har også designet print til en kleskolleksjon som ble lansert i forbindelse med klesbutikken Retros 30-års jubileum.»

Adresseavisens lesere satte stemmerekord i årets avstemning, og Gerhardsen vant altså årets trønderske designer.

Ståle Gerhardsen jobbet i 6 år som Art Director i Tibe i Trondheim. I fjor høst sa han i midlertid opp drømmejobben for å følge drømmen. Han startet selskapet Jobben Min AS, forlaget Takk Forlaget og satset på egne prosjekter. Gerhardsen er aktuell i disse dager med to ulike separatustillinger med malerier, silketrykk, illustrasjoner og instalasjoner. En på Galleri Krane i Tromsø og en på Galleri Barbara på Sunndalsøra. Han skal også holde et foredrag førstkommende fredag på NODA (Nordnorsk design- og arkitektursenter), der Grafill Tromsø er samarbeidspartner.

Gratulerer til deg, Ståle!