Husk å søke DOGA-merket for design og arkitektur innen 16. september.

DOGAs årlige prisutdeling hedrer de beste prosjektene innen norsk design og arkitektur. 16. september er årets frist for å søke DOGA-merket for design og arkitektur.

Dogamerket Vinnere

Den høythengende utmerkelsen går til prosjekter som i spesielt stor grad viser hvilken verdi design og arkitektur tilfører norsk samfunns- og næringsliv. Prosjekter innenfor alle sektorer og disipliner kan bli tildelt DOGA-merket for design og arkitektur. Oslo kommunes nye identitet, nabolagsportalen VIBBO, brettspillet Economio og designkonseptet til Flyt Seaweed er noen av prosjektene som ble tildelt utmerkelsen tidligere i år.

Som vinner av DOGA-merket blir prosjektet ditt løftet frem som en ledestjerne for hvordan god design og arkitektur bringer fagene og norsk næringsliv videre i en mer bærekraftig retning. DOGA-merket er også en anledning til å bygge stolthet internt og sammen med samarbeidspartnere. DOGA-merket gir god synlighet for deg som vil tiltrekke deg de beste nye talentene, og det er et kvalitetsstempel som kan benyttes i markedsføringen din.

Husk søknadsfrist 16. september. Du finner søknadsskjema her: www.doga.no/merket

Er du student eller nyetablert designer? Da kan du søke DOGA-merket nykommer. Les mer her: www.doga.no/nykommer