Ledig stilling som Advokatfullmektig

Er du nyutdannet jurist eller har rukket å jobbe noen år? Grafill søker advokatfullmektig med spesialisering eller erfaring innen arbeidsrett og med interesse for opphavsrett og avtalerett. Hos oss får du jobbe med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor kreativ bransje. Her kan du utvikle deg og du får stor grad av frihet. Fast stilling. Søknadsfrist 20. mai.

Grafill Logo Dark Background 3000X2000

Sammen med Grafills advokat vil du få ansvar for juridiske henvendelser, rådgivning og saksbehandling overfor medlemmer, brukere, søsterorganisasjoner og andre relevante aktører. Du vil av og til holde juridiske foredrag og kurs for våre medlemmer, og det er ønskelig at du kan skrive om juridiske problemstillinger til våre nettsider.

Du har spesialisering eller arbeidserfaring innen arbeidsrett, og det er en fordel med interesse for opphavsrettsfeltet. Vi ønsker at du har kjennskap til feltet Grafill opererer innenfor, men det er ingen betingelse. Du har god forståelse for arbeidsrettslige utfordringer våre medlemmer står overfor, og et ønske om å bidra til å bedre deres arbeidshverdag. Det kan være tale om individuell arbeidsrett (inngåelse av arbeidsavtaler, rådgivning om forholdet til arbeidsmiljøloven eller oppsigelsessaker) eller kollektiv arbeidsrett (tariffspørsmål).

Du kan være nyutdannet, eller ha noen års arbeidserfaring. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du har stor arbeidskapasitet, er effektiv og strukturert. Vi legger stor vekt på dine personlige egenskaper, og ønsker oss en medarbeider som er løsningsorientert, analytisk og lett å samarbeide med. Du vil ha mye kontakt med våre medlemmer, så gode sosiale ferdigheter vil bli vektlagt. Det er også en fordel med interesse for forhandlinger og organisasjonsarbeid, samt politisk arbeid på våre felter.

Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, lønn i samsvar med vår lønnspolitikk, god pensjonsordning og flotte og moderne lokaler midt i Oslo sentrum. Hos oss vil du komme til et godt arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, vi har fleksibel arbeidstid og mulighet for trening i arbeidstiden.

Grafill er en vital medlems- og interesseorganisasjon med høyt aktivitetsnivå innenfor en bransje i rivende utvikling. Arbeidsmiljøet er hektisk og trivelig. Du må derfor forvente at arbeidsoppgavene vil variere etter behov og over tid.

Lønn etter avtale.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke, og oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, livssyn eller etnisk bakgrunn. Stillingen er utlyst som en 80-100% stilling for å kunne tilpasses dine ønsker og behov.

Søknad og CV sendes på mail til christian@grafill.no.

Utsatt søknadsfrist 20. mai 2021.

Kontaktperson
Advokat Christian Wadahl Uhlen, +47 410 34 777, christian@grafill.no.

Grafill er en landsdekkende interesseorganisasjon for alle som jobber eller utdanner seg innen visuell kommunikasjon. Organisasjonen samler rundt 1 400 fagfolk og studenter innen områdene grafisk design, illustrasjon, animasjon, motion design, tegneserieskaping, digital design og tjenestedesign. Vår viktigste oppgave er å styrke medlemmers rammebetingelser og skape arenaer for inspirasjon, engasjement og faglig fellesskap. I tillegg jobber vi hver dag for å høyne fagenes kvalitetsmessige og etiske nivå og bedre utdannelsen i fagene. Grafill har lokaler i Møllergata 39 i Oslo, som i tillegg til kontorer er et utstillingsrom og samlingssted for bransjen. Administrasjonen består i dag av åtte årsverk med en samlet omsetning på rundt 20 millioner kroner. Grafill er en direkte fortsettelse av Norske Grafiske Designere, stiftet som Yrkestegnernes Forening i 1937, og Norsk Illustratørforbund, stiftet i 1983. I 1991 dannet de to foreningene en felles forening, Grafill.