Arendalsuka: Se opptak av Kunsternettverkets debatt


For andre år på rad var Kunsternettverket en del av Arendalsuka, en årlig arena og møteplass for alle aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv.

Skjermbilde 2016 08 19 Kl 10 26 34

Som en del av Arendalukas hovedprogram var Kunstnerttverkets kulturdebatt "Alt kan kopieres". Debatten samlet folk med sterke meninger om opphavsrett og ny åndsverklov, med deltakere fra både organisasjonslivet og politikken. Det var fullt hus, fin dialog og god stemning, og debatten ble avsluttet med konsert av Rita Eriksen Trio.

Grafill er den del av Kunstnernettverket, som samler 19 landsomfattende organisasjoner som representerer skapende og utøvende kunstnere i Norge. Samlet har disse forbundene om lag 25 000 medlemmer. Nettverket er et forum for landets kunstnerorganisasjoner, og et sted hvor organisasjonene kan søke alliansepartnere i ulike saker. Kunstnernettverket arbeider med kunstnerpolitikk, med spesiell vekt på kunstneres inntektsforhold, sosiale rettigheter, stipend, vederlag og opphavsrett. Nettverket ble etablert i 2011.