Andrea og Mimmi er team Young Lions Design 2019

Andrea Tjøsvoll og Mimmi Christensen har fått oppdraget med å representere Norge i konkurransen Young Lions Design i Cannes.

Andrea Tjøsvoll og Mimmi Christensen er team Young Lions Design 2019

Andrea Tjøsvoll og Mimmi Christensen er team Young Lions Design 2019

Cannes Lions ble startet i 1954 som en ren reklamefilm-festival, men har siden 2011 titulert seg selv som Cannes Lions International Festival of Creativity. Nå arrangeres festivalen årlig på den franske riviera, og Cannes Lions Festival 2019 foregår 17.-21. juni.

Under festivalperioden skal Young Lions teamet fra Norge konkurrere mot andre unge fra andre land. Oppgaven er å utvikle en identitet basert på en brief på kun 24 timer. Tidligere har våre norske team kommet hjem med både gull og sølv, men det aller viktigste er all den erfaring, kunnskap og nettverk våre unge løver får med seg under dagene i Cannes.

Andrea Tjøsvoll og Mimmi Christensen er begge 25 år og oppvokst på hver sin side av landet, henholdvis Haugesund og Nes. De møttes på Westerdals når begge tok en bachelor i grafisk design, og i løpet av den tiden ble de gode venner og samarbeidspartnere.

– Fellestrekk ved oss begge er at vi har høye ambisjoner og en stor interesse for faget, derfor er vi gode på å pushe hverandre og ivrige etter å dele ny kunnskap og innsikt.

Etter endte studier dro Andrea til Paris og tok et internship i designstudioet Be-poles, hvor hun arbeidet for kunder som Muji og Portraits de Villes. Deretter flyttet hun tilbake til Haugesund og begynte å arbeide som designer i Larssen & Amaral. Mimmi begynte å jobbe som designer i Strømme Throndsen, hvor hun arbeidet med emballasje og identitetsdesign. Etter 9 måneder takket hun ja til en stilling som grafisk designer i Metric design, og har nå jobbet der siden 2017. I 2018 flyttet Andrea tilbake til Oslo og begynte å jobbe freelance for Metric. I den perioden har de jobbet sammen med kunder som Vega Scene og Oslo Business Region/Oslo Innovation Week. Andrea har nå sagt ja til en fast stilling hos Metric design, og fra februar er de kolleger på fulltid.

Vi ønsker teamet lykke til!

Les mer om Young Lions Design