Vi søker byråer og studioer til årets Crawl under Visueltfestivalen


Studio Crawl: Where the magic happens!

Vi søker byråer og studioer som vil være en del av årets Studio Crawl under Visueltfestivalen i juni. De siste årene har Crawlen blitt et fast innslag som er etterspurt og godt besøkt.

Med Studio Crawlen ønsker vi å gi publikum innblikk i noen av Oslos beste designbyråer og kreative miljøer og skape en arena for møte mellom kreative sjeler, potensielle arbeidsgivere, praktikanter, leverandører, kollegaer, studenter, kunder, med flere. Det er opp til det enkelte byrå/studio hvordan de vil gjennomføre sin del av crawlen, men dørene må holdes åpne noen timer på kvelden onsdag 7. juni.

På crawlene har man hatt alt fra quiz, utstilling, salg av plakater, filmvisning, presentasjon og digital innstallasjon til ølsmaking og food trucks. Tidligere byråer som har deltatt har vært: Anti, Brenneriveien, Storm Studio, Designit, Tank Design, Scandinavian Designgroup, Toxic, Making Waves, 657 og Miksmaster.
De byråene som deltar i crawlen kan benytte anledningen til selv å invitere sine kunder og kontakter, arrangementet er ikke begrenset for de med billett til Visueltfestivalen. Vi vil promoterer arrangementet i forbindelse med Visueltfestivalen, og påse at deltagerne blir fraktet rundt til de forskjellige byråene og studioene.

Dersom ditt byrå/studio ønsker å være en del av denne crawlen må dere sende oss en epost og begrunne hvorfor vi skal ta turen akkurat til dere. Vi tar høyde for å ha med 4 eller 5 byråer i årets crawl, og vil ta et utvalg blant de som melder sin interresse.

Send epost til marianne @grafill.no innen onsdag 10.mai 2017.