Pengepremie til studenter som vinner gull

Et lite tips til alle dyktige (men kanskje fattige) studenter, gullvinnere i studentkategoriene i Visuelt mottar en pengepremie på 10 000,- I tillegg blir man lagt godt merke til av bransjen.

Studentvinner i Visuelt 2019 (foto Alex Asensi)

Studentvinner i Visuelt 2019 (foto Alex Asensi)

Visuelt er en årlig konkurranse for den kreative bransjen, og har eksistert i over 20 år. Formålet er å hedre det beste av arbeider innen visuell kommunikasjon med fokus på utøverne. Visueltprisen har lang tradisjon i å løfte frem nye talenter, og studenter som vinner gull mottar også en pengepremie på kroner 10 000,- Men kanskje det aller viktigste er at dere får stempel som morgendagens utøvere. Kanskje det venter et jobbtilbud etter prisutdelingen?

Nå er sjansen her igjen, men vær raskt ute, fristen er allerede mandag 27. januar. Send inn studentarbeider til en av konkurransens fire hovedkategorier - grafisk design, illustrasjon, moving image og digital design - alle har egen studentkategori. Studenter betaler kr. 100,- per arbeid som meldes på. Vinnerne blir annonsert på prisutdeling på Folketeateret i Oslo, torsdag 23. april.

Husk fristen, mandag 27. januar ved midnatt!

Les mer og meld på arbeider her

Springbrett til arbeidslivet - intervju med tidligere studentvinner