Nominerte til Visueltprisen 2020

Mange har etterlyst listen med de nominerte til Visuelt, og siden vi er en lyttende organisasjon tok vi temperaturen med en liten poll på Instagram. Og resultatet viste et stort flertall som ønsket innsyn i forkant av prisutdelingen. Så her er de!

Nominerte 3000X2000

Visuelt er en årlig konkurranse for den kreative bransjen, og deles i år ut for 27. gang. Det kom inn totalt 704 bidrag, og det konkurreres i kategoriene grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Det er en fagjury som kårer vinnerne, og listen med hvem de har nominert er nå klar.

Publisering av de nominerte gir mange utøvere mulighet for å synliggjøre seg selv i egen kommunikasjon og markedsføring, noe som kanskje er enda viktigere i dagens situasjon.

På vegne av faget og vinnerne ønsker vi mest mulig blest om de nominerte og arbeidene de vinner med, så håper alle vil hjelpe til med å dele de gode nyhetene!

Bli med på digital prisutdeling på VisueltTV
På grunn av koronakrisen får vi ikke arrangert prisutdeling og fest som vi hadde tenkt, så derfor har vi rigget om til en digital streamingkveld i stedet. Torsdag kveld 23. april sitter Steinar Sagen klar i Visuelt-studio for å avsløre hvem av de nominerte som får gull og hvem som får diplom. Vi håper du vil følge oss denne kvelden, vi lover ‘nerding’ og feiring av bransjen, og du kan selv delta i chatterommet. Det er gratis, men vi trenger en påmelding. Registrer deg på www.visuelt.tv, så sender vi en lenke når det nærmer seg.

Nominerte 2020
Listen er basert på informasjonen som er oppgitt ved innsendelse av bidrag. Oppdager du feil eller noe som skal endres, send en mail til grafill@grafill.no.

Klikk lenkene under for å se de nominerte i Visuelt 2020:

Nominerte Illustrasjon

Nominerte Digital Design

Nominerte Moving Image

Nominerte Grafisk Design

Gratulerer til alle som har utmerket seg!

Les mer om Visueltprisen her