Grafill Stavanger ønsker å inspirere og utfordre faglig, ved å arrangere foredrag, utstillinger, diskusjoner og workshops. Gjerne samarbeider vi tverrfaglig med andre aktører i regionen for å få dette til. Vi ønsker å være et sosialt knutepunkt for utøvere og studenter i Stavangerregionen, og bidra til videreutviklingen av det kreative miljøet.

Er du nysgjerrig på hva mer vi holder på med? Send oss gjerne en mail, eller ta kontakt i sosiale medier.

Ta kontakt: stavanger@grafill.no

Styret Grafill Stavanger

 • Goedele av Pieter Jan Teirlinck

  Goedele Teirlinck, leder

  sakdesign.no trykksakforlag.no

  Goedele er halvparten av kunstnerduo bak SAK design og trykkSAK forlag. I hennes praksis utforsker hun hvordan installasjoner, kunst og utstillinger inntar uventede former og formater. Sammen med Simon A. Kjær opprettet hun i 2021 trykkSAK forlag som har som mål å lage kunst- og designbøker med et samfunnsoppdrag.

 • Veslemoy

  Veslemøy Holt, Kasserer

  holtpaulsen.no

  Veslemøy er partner i Holt & Paulsen, som hun var med på å stifte i 2016. Veslemøy jobber med merkevarer som tar bærekraft på alvor. Bærekraft som er meningsfull og lønnsom – for bedriften og verden. Hun har vært aktiv i lokallagsgruppen Grafill Stavanger siden 2011 og satt i hovedstyret fra 2016 til 2022.

 • Gabriela 1080x1080

  Gabriela Jankowska

  instagram.com/gajadesign

  Gabriela er grafisk designer med bakgrunn fra NTNU Gjøvik og University of the Arts London. Kjernekompetansen hennes er merkevarebygging, UI, UX og motion design. Gabriela liker å hente inspirasjonen sin fra bøker om design- og typografihistorie, antikkmesser og blande det med moderne løsninger. Implementering av psykologi og mentalisering med målgrupper spiller en veldig viktig rolle i prosjektene hennes.

 • Astri 1x1

  Astri Totland

  astritotland.no

  Astri er den ene a-en i laat reklamebyrå som ble stiftet i 2024. Hun har tidligere jobbet som designer og kreativ leder i Apriil procontra. Hennes styrke er å jobbe kreativt og strategisk med kommunikasjon, visuelle identiteter og konsepter.

 • Mattia Carletti

  Mattia Carletti

  fasett.no

  "Be a designer", they said. "It will be fun", they said. That's Mattia's motto and catchphrase, which encapsulates the love/hate relationship that he shares with his profession since he graduated from Politecnico di Milano 15 years ago. Mattia works as a digital designer with skills spanning from graphic, UX/UI and motion design, focusing on engaging digital experiences with flair and bringing brands to life with motion graphics and animation. He has recently moved to Norway from Italy, he collaborated with international companies, tech giants and brands building their digital presence and platforms.

 • Camilla grafill

  Camilla er senior designer i Elleve. Hun er lidenskapelig opptatt av design med mening og den gode historien. Hennes lange erfaring med merkevarer, har gitt mulighet til å jobbe med bla. a Det norske kokkelandslaget, Tine, Sabor, Stavanger kommune, Lervig og Pizzabakeren. Hun har en BA i grafisk og art direction fra NABA Milano og har tidligere jobbet i procontra, som designer for Figgjo og som frilanser.

 • Bernt jingjing foto

  Kreatør som jobber innen branding og digital design. Co-Founder & designer i Studio Blunt.

 • Fredrik kleppe

  Fredrik Kleppe har jobbet som illustratør og designer i 20 år. Han har master i illustrasjon og jobber i dag som Lead Visual Communication Designer hos Laerdal Medical. Han gjør også frilans illustrasjonsoppdrag og jobber med egne kunstprosjekter.

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Tim Levang

 • Grafill icon pos RGB TRANS

  Embla Eide