Lyst til å engasjere deg mer i faget?

Oslo, Bergen, Stavanger, Sørlandet, Trondheim og Tromsø Lokallag-arrangement
Gå til innholdet

Grafills faggrupper og lokallag er hjertet i Grafill. Nå søker vi flere på laget og arrangerer en kveld hvor du kan bli kjent med oss. Kom og hør mer om hva vi gjør, planene for framtiden og lær mer om hvordan DU kan bli en del av dette inspirerende faglige fellesskapet! Du møter oss tirsdag 25. april i Oslo, Bergen, Stavanger, Sørlandet, Trondheim og Tromsø.

Kunne du tenke deg å engasjere deg for faget? Da vil vi ha deg med på laget! Vi ønsker at alle blir med - fra studenter til de mest erfarne designerne. Du møter oss der du er i landet på en og samme kveld.

Faggruppene og lokallagene i Grafill drives av engasjerte frivillige. Sammen og hver for oss skaper vi sosiale og faglige møteplasser for medlemmer og resten av bransjen. Vi er entusiaster i alt som påvirker og utvikler faget. Vi skaper et sterkt nettverk hvor folk samles, og samarbeider tett med andre som brenner for design, illustrasjon og animasjon. Vi elsker å nerde med likesinnede og utvikle bransjen gjennom faglige diskusjoner. 

Grafills fem faggrupper består i dag av Animasjon og Motion Design, Grafisk Design, Illustrasjon, Interaktiv Design og Tegneserier. Vi er Grafills fageksperter på våre felt. Vi har øret til bakken og ligger alltid i front for å skape faglige arrangementer som er engasjerende og lærerike. Noen faggrupper er mer politisk aktive enn andre, men alle er vi opptatt av å fremme behovene til medlemmene i fagfeltet vi representerer.

Grafills seks lokallag finnes i Bergen, Sørlandet, Trondheim, Tromsø, Møre/Romsdal og Stavanger. Gjennom lokallagene er Grafill landsdekkende og et naturlig samlingspunkt for bransjen der de er. Vi er alltid oppdaterte og sørger for lokale arrangementer med høy faglig kvalitet på tvers av alle våre fagfelt. Lokallagene bidrar til at både lokale spesialister og generalister kan møtes til felles læring og diskusjon.

Kom å ta en uforpliktende prat med oss! Grafill serverer pizza, snacks, drikke og hyggelig prat hele kvelden.

Er du ikke medlem av Grafill ennå, men brenner for å bidra så kan du melde deg inn her.

Tirsdag, 25. april, kl. 18.00 – 20.00

Oslo
Grafill Animasjon + Motion Design, Grafill Grafisk Design, Grafill Illustrasjon,
Adresse: Grafills Hus, Møllergata 39

Kristiansand
Grafill Sørlandet
Adresse: kommer

Trondheim
Grafill Trøndelag
Adresse: Habitat, Olav Tryggvasons gt 11, Trondheim

Tromsø
Grafill Tromsø
Adresse: Rødbanken, Storgata 65 Tromsø

Stavanger
Grafill Stavanger
Adresse: Blåveis, Søregata 22, 4006 Stavanger
Se mer om Grafill Stavanger - After-work

Kristiansand

Grafill Sørlandet
Adresse: Hjorthaug og Høydal
Markens gate 9, 5. etg. 4610 Kristiansand
Inngang med dørklokke ved siden av SvalMarkens gate 9, 4610 Kristiansand

Bergen
Grafill Bergen
Adresse: Bergen Assembly (Halfdan Kjerulfs gate 4)
OBS: Dette blir på 26.04 og i sammenheng med foredraget med Dan Solbach.

Informasjon om Tegneserie, Sørlandet, Møre/Romsdal, og Interaktiv gruppene kommer!