Sletten & Østvold blir Sletten Østvold Gürgens Norenberg - S Ø G N


Sletten & Østvold vokser, og skifter navn til Sletten Østvold Gürgens Norenberg (S Ø G N). Ole Sletten og Siri Østvold startet selskapet Sletten & Østvold i 2009, og styrker nå kapasitet og kompetanse med to nye partnere, designer Carl Gürgens og prosjektleder Birgitte Norenberg.

Sogn Selfie

- Vi har alle tidligere jobberfaring med hverandre, noe som gjør sammensetningen til en naturlig utvidelse. Vi ønsker å konkurrere om større kunderprosjekter enn tidligere, samt effektivisere og stabilisere bedriften. Til tross for vår størrelse, får vi samlet en bred fagkompetanse og erfaring, som kommer godt til nytte i forhold til dagens raskt skiftende designtjenester og behov.

- Vi forsøker å se på design og kommunikasjon som noe medieuavhengig, og bruker mye tid på å forstå produksjonsteknikker og teknologi for å kunne tilby design av høy kvalitet. Eksempelvis gjør vi for tiden en del programmering selv, for å kunne integrere design og teknologi på best mulig måte.

- Vi trives å jobbe langsiktig med kunder og konsepter, men selvfølgelig også med prosjektbasert arbeid. Vi ønsker alltid å skape solide løsninger av høy faglig kvalitet til våre kunder.

Ole Sletten og Siri Østvold, og har fått utmerkelser og vunnet priser for deres arbeid både i og utenfor landegrensene. De har også lang erfaring og kompetanse fra tidligere arbeidsforhold, og har i tillegg undervist og deltatt i faglig juryarbeid. Sletten & Østvold har erfaring med kunder som Norrøna Sport og Retail, Whiteout, Kunsthøgskolen i Oslo, Norsk Form, Arkitektur N (Norske Arkitekters Landsforbund), Fall Winter Spring Summer (FWSS), SoFI School of Fashion Industry (Treider Fagskoler/ABNU), Lær Kidsa Koding, Den Norske Turistforening og Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten.

Carl Gürgens kommer fra det tidligere designbyrået Your Friends, hvor han var partner i fem år. Han ble nylig nominert til Norsk Forms pris for unge designere, i tillegg har han vunnet flere priser for sitt designarbeid. Han også undervist og holdt foredrag ved ulike høgskoler og universiteter, i både inn- og utland. Carl har erfaring med kunder som Kunsthøgskolen i Oslo, Arts & Business, Grafill, ARoS Museum of Modern Art, Henie Onstad Kunstsenter, Kulturdepartementet, Kommunal- og regional departementet, Nasjonalmuseet, Den Norske Turistforening, Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten, Norsk Form, DogA, Lær Kidsa Koding, Norrøna og Den norske ambassade i Tokyo.

Birgitte Norenberg kommer fra europakontoret til PrimaLoft i München, hvor hun har jobbet med å bygge merkevaren PrimaLoft mot ledende merkevarer innen sport og mote. Hun har lang erfaring innen retail og event, og har jobbet som koordinator i flere år med etablering av eksportsatsingen til klesmerket Norrøna. Birgitte har erfaring med kunder som Adidas, Kjus, Helly Hansen, Black Diamond, The North Face, Vaude, Dynafit, Salewa, Tamaris og Stone Island.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sletten Østvold Gürgens Norenberg leverer tjenester til kommersielle og kulturelle kunder, samt til offentlig sektor. SØGN tilbyr blant annet merkevarebygging, nettsider, reklame, redaksjonell design, retail og pakning over ulike mediaflater - trykket og digitalt.

SØGN tilbyr design som et verdiskapende verktøy, og anser langsiktighet og kontinuitet som viktige faktorer for at kundene skal oppnå sine mål. SØGN har en helhetlig og systematisk tilnærming til arbeidet, og tror på hardt og konsentrert arbeid som nøkkelen til nyskaping.