Vi jobber for at Grafill skal være det mest spennende faglige forumet for deg! 

Våre 1800 medlemmer arbeider eller studerer innenfor fagområdene grafisk design, illustrasjon, animasjon, motion design, tegneserieskaping, satiretegning, tjenestedesign, digital design, UX-design, interaksjonsdesign og brukeropplevelse. 

På våre mange årlig arrangement kan du møte andre fra bransjen og skaffe deg et nyttig nettverk. Som medlem kan du også engasjere deg i noen av Grafills faglige og lokale grupper. Som frivillig har du en viktig rolle i organisasjonen, du bidrar til faglige og sosiale møteplasser over hele landet, og gjør at fag og fagfolk synliggjøres overalt.

Som medlem får du tilgang til en rekke fordeler, som juridisk og faglig rådgivning, og rabatter på utstyr, programvare og andre produkter som du kan bruke i din daglige arbeidshverdag.

For å bli medlem i Grafill må du enten være utdannet eller yrkesaktiv innen våre fagområder. Vi tilbyr også studentmedlemskap. 

I Grafill har vi også en ordning kalt bedriftsfordel som går ut på at arbeidsgiver betaler for medlemskap for sine ansatte.

Les mer om priser og kriterier for medlemskap

Se alle medlemsfordeler

Søk medlemskap her (logg inn)