Skin Designstudio avvikles


- Etter snart 12 år med høy puls og brennende designhjerte er det tid for å runde av og si at nok er nok. Skin Designstudio avvikles med siste virkedag 31. desember 2013. Når vi først har bestemt oss for å avvikle Skin Designstudio er det med både forventning og litt vemod at vi nå, etter nesten 12 års drift, skal gå hver til vårt for å søke nye utfordringer. Avgjørelsen er i så måte udramatisk for oss, men det er klart at vi er veldig spente på hva tiden fremover bringer for alle tre.

Skin Designstudio Partnere 2013 2600 1734

- Vi har vært så heldige at vi har fått gjennomføre et vidt spekter av prosjekter med inspirerende kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Vi har arbeidet med Innovasjon Norge, Grafill, Trestjerner, Wilh. Wilhelmsen, AUF, Pax forlag, ANSA, Forskningsrådet, Folkehøgskolene, VAK magasinet og mange andre spennende kunder fra kultur- og næringslivet. Samarbeidene har resultert i både nasjonale og internasjonale priser og publisering av arbeidene våre i inn- og utland. Vi har blant annet mottatt Red Dot Award, European Design Award og Merket for God Design i tillegg til priser fra Årets Vakreste Bøker, Fagpresseprisen, Visuelt og Gullblyanten.

Skin skal fullføre pågående prosjekter og fase ut driften mot årsskiftet, men benytter nå anledningen til å takke alle forbindelser for en spennende reise.

De siste årene har Skin Designstudio vært drevet av Hege Skraastad, Christian Hermansen og Erik Johan Worsøe Eriksen.
Hege Skraastad kom til Skin Designstudio i 2005 etter flere år i design- og reklamebransjen.

Christian Hermansen er en av gründerne og jobbet flere år i London og Oslo før oppstarten Skin Designstudio. Han er utdannet ved Central St. Martins, London.

Erik Johan Worsøe Eriksen kom til Skin Designstudio i 2006. Han har blant annet arbeidet i Union Design, Saatchi & Saatchi og Artic Reklamebyrå i tillegg til engasjement ved både Kunsthøgskolen i Oslo og Bergen.