Print Power frokostmøte: Hva påvirker form og design?


Print Power Norge inviterer til frokostmøte:

Næringslivets Hus, Middelthunsgate 27, Majorstuen
Tirsdag 29. oktober
Frokost serveres fra klokken 08.30, møtet starter klokken 09.00

Hvilke indre og ytre forhold er det som påvirker form og design? Oppfatter kvinner og menn design på samme måte? Hvorfor blir en design stigmatisert mens en annen et tidløst kultobjekt? Høyaktuelt tema på frokostmøtet til Print Power Norge.

Bjørn Rybakken, designer og kreativ leder i Tangram Design har vunnet mange priser. Han er mannen bak blant annet logoen til Norsk Tipping, iste-serien til Tine og identiteten til Imsdals vannflasker. På frokostmøtet til Print Power Norge vil Bjørn Rybakken fortelle hvordan han tenker og arbeider for at produkter og tjenester – uansett medium eller produkt skal fremstå med akkurat så stor tydelighet og egenart at det blir gjenkjent og forstått på en effektfull måte.

Tangram er en håndverksbedrift som både benytter objektivitet og innovasjonsmetoder i sine prosesser. Dette til beste for det strategiske grunnlaget, for oppgaven, og for oppdragsgiver. Tangram arbeider etter metoder som sikrer høy markedsmessig effektivitet i sine løsninger. Tangram har utviklet, og benytter en arbeidsmetode kalt identitetsprinsippene ®. IdP er et verktøy som gir oss klare føringer for det visuelle eller sansbare, helt fra oppdragsbeskrivelsen til implementering. Med IdP blir arbeidsprosessen langt mer objektiv. Tangrams navneparametere i kombinasjon med IdP setter oss i stand til å finne riktige og gode navn for aktuelle identitetsobjekter.

Påmelding til Print Power frokostmøte: event.nho.no/skjema/?event=...