Ny lagspiller på Grafill-teamet


Hei, jeg heter Claire og er ny prosjektleder hos Grafill. Frem til sommeren skal jeg lede arbeidet med Grafill sin nye satsning innen kompetanseutvikling (og ja, det første vi skal gjøre er å finne et mer passende navn). Jeg skal også være involvert i det nordiske initiativet Nordic Design Impact, og jobbe med oppdatering og utvidelse av Grafill sine medlemsfordeler.

Claire

Min bakgrunn er innen service - og grafisk design, merkevarebygging og konseptutvikling. Jeg er utdannet ved AHO, og har arbeidserfaring fra Bik Bok AS, samt som frilanser og gründer.

Det sies at «den som tror at hun eller han er utlært og ferdig, er ikke utlært, men ferdig». I takt med at arbeidsmarkedet, og verden forøvrig, endrer seg stadig raskere er det kanskje viktigere enn noen gang med riktig, god og oppdatert kompetanse. Også innen kreative fagområder.

Mitt mål er å skape en arena der læring og ny kunnskap skal kunne tilegnes både teoretisk og praktisk. Gjennom dialog, deling og samarbeid. Et sted der kvalitet og relevans står side om side med aktualitet og inspirasjon. Et sted der dere med mange år i bransjen, og dere som er litt ferskere, skal kunne videreutvikle deres personlige kunnskapsgrunnlag.

Jeg gleder meg til å møte mange av dere etterhvert, og ønsker velkommen idéer og innspill. Hør av dere på claire@grafill.no.

(Foto: Espen Schive)