Utvikle ditt designforetak med NDI - påmeldingsfrist 28. februar


Nordic Design Impact er et nordisk samarbeidsprosjekt som henvender seg til små og mellomstore designbyråer og designkontorer som ønsker å oppnå vekst og utvikling gjennom deltagelse i et mentorprogram. Gå ikke glipp av denne fantastiske muligheten!

Logo Web 745Px

Som deltagende foretak vil dere få førstehåndskunnskap og erfaring sammen med de øvrige deltagerne fra de nordiske landene. Dere kommer også til å synes, og fremheves som en av deltagerne i NDI i de nordiske landene og internasjonalt. Det er stor interesse rundt prosjektet.

Dere som deltar i Nordic Design Impact er små og mellomstore designbyråer eller designkontorer. De rådgivende mentorbedriftene som dere kommer til å treffe for erfaringsutbytte kommer fra Norge, og de øvrige nordiske landene. Disse består av fremtredende aktører fra bl.a. møbelindustrien, green tech og tjenestesektoren.

Hvis designforetaket deres blir utvalgt som et av pilotforetakene kommer dere til å bli kontaktet innen 28. februar, og første møte med mentorene blir allerede i andre uke av mars. I løpet av 2014 vil det gjennomføres ca. tre-fire mentormøter, erfaringsmøter, pluss en sluttkonferanse i Malmø i slutten av november. Resultat og kunnskap om NDI-programmet vil også kommuniseres løpende, og følges opp med markedsføring nasjonalt og internasjonalt.

OBS! Dere binder dere ikke til noe før dere eventuelt tilbys plass, og har takket ja. Det er en fantastisk mulighet for mindre designbyråer og -kontorer å bli synliggjort på. For å delta behøver dere kun å oppfylle to av tre følgende kriterier:

- min. tre års dokumentert erfaring med tilbud av profesjonelle designtjenester
- min. 500 000 NOK i årsomsetning (2012/2013)
- min. to heltidsansatte med designutdannelse

Søkere må være medlem i Grafill (eller ha ansatte som er Grafill-medlemmer).

Interessert? Fyll inn søknadsskjema her


Mer informasjon
NDI - Nordic Design Impact, er et mentorprogram for vekst og utvikling av små og mellomstore designbyråer og kontorer i Norden. NDI ønsker å skape verdifull kunnskap og målbare resultater basert på kunnskapsutbytte, kompetanseutvikling og innovasjon gjennom mentorvirksomhet.  NDI skal overføre innsikt og erfaring fra etablerte bedrifter som er fremtredende innen et eller flere av følgende områder: 

Nordisk estetikk
Bærekraft
Online synlighe
t

Prosjektpartnere i NDI er Grafill (NO), Sveriges Designer (SE), Svenska Tecknare (SE), Danish Designers (DK), Ornamo (FI) og Grafia (FI).

NDI medfinansieres av KREANORD - Nordisk Ministerråds program for vekst og utvikling av de kreative næringene.

Siste påmeldingsfrist 28. februar 2014.

For mer informasjon kontakt: claire@grafill.no