Møt Lid&Wiken


Ni måneder etter Lid&Wiken ble etablert kan endelig snoren klippes og byrået si “hei” til verden. Lid&Wiken er et kreativt byrå, etablert av Natasha Lid Bjørdalsbakke og Eva Sætereng Wiken, som jobber i krysningspunktet mellom grafisk design og reklame.

Lid Wiken 2600 1676

- Vi fokuserer på «storytelling og design», og tilbyr helheltlige konsepter og løsninger, som fungerer på alle platformer, sier duoen i en pressemelding.

Lid&Wiken møttes på Westerdals hvor de studerte grafisk design. Eva har tidligere studert art direction ved samme skole, og etter å ha jobbet sammen i Studio3 og med freelanceprosjekter på si, har ballen bare rullet av gårde.

– Vi oppdaget raskt at det var et marked for et byrå som kan kombinere grafisk design og reklame. I tillegg til å jobbe med flere oppdrag, har vi tatt oss god tid til å bli kjent med Lid&Wiken som byrå for å finne den riktige formelen for våre kunder. Nå er vi der vi vil være og kan endelig boble frem til overflaten, sier de to gründerne.

Til daglig sitter Lid&Wiken i gründerfellesskapet, Mesh, og ser det som en fordel i arbeidet med sine oppdragsgivere. 

– Det å sitte i et miljø med kunnskapsrike, engasjerte mennesker, innenfor ulike fagfelt, er en viktig inspirasjonkilde i vårt arbeid. I tillegg til å uvteksle idéer og å bli pushet til å tenke innovativt, er det mange som besitter kompetanse som kan dras inn i våre prosjekter.

Lid&Wiken har basert forretningsmodellen sin på å innhente andre fagpersoner ved behov. De tror på det å skreddersy team med komplementær kompentanse for å kunne tilby sine kunder de beste løsningene tilpasset prosjektenes innhold og omfang.

Fredag 22. november lanserer Lid&Wiken sin nettside, www.lidwiken.no, og ønsker i den forbindelse alle velkommen til fest. Følg denne linken mer informasjon og påmelding til arrangementet: www.facebook.com/events/639...

Kontaktperson:
Eva Sætereng Wiken
Tlf: 976 28 041
Mail: eva@lidwiken.no