ANTI Bergen med tre nyansettelser

ANTI Bergen satser på en ny bølge av design og kreativitet når de styrker teamet sitt med tre nyansettelser. Ramona Horn går inn i rollen som prosjektleder, Ingrid Haugen Nonskar blir content creator, mens Julian Schlicht er ansatt som ny designer.

Fra venstre: Ramona Horn, Julian Schlicht, Ingrid Haugen Nonskar. Foto: Silje Bryn Knutsen

Fra venstre: Ramona Horn, Julian Schlicht, Ingrid Haugen Nonskar. Foto: Silje Bryn Knutsen

Trioen blir med videre inn i samarbeidet mellom ANTI Bergen & Trondheim, og vil blant annet jobbe med kunder som Kunstsilo i Kristiansand, Oleana, Haugaland Kraft, Visit Trondheim, Viking Aqua, i tillegg til kunder fra Tromsø, Basel og Moskva.

Etter ANTI´s suksess i New York sommer er Managing Partner, Tom Morgan, svært spent på å se hva hans nye kollegaer kommer til å utrette:

“Increasing our diversity and youthfulness gives us a much needed change of gear and valuable new perspectives. Creatively, we’ve never been stronger.”

“The energy and pace of innovation in Vestlandet demands positivity, brilliant creative and strategic talent, and better customer experience. Our new colleagues represent our guarantee of internationally leading creativity from Vestlandet, with long lasting value and loyal client relationships.”

Etter ti år i en av Norges mest anerkjente og prestisjetunge festivaler, Festspillene i Bergen, har Ramona Horn en imponerende bakgrunn som prosjektleder. Hennes unike erfaringer fra kundesiden av bordet vil være essensielt når det kommer til vektleggingen av hele kundeopplevelsen til ANTI framover.

“Jeg har vært heldig som over flere år har fått jobbe med ANTI på oppdragsgiversiden og fått førstehånds kjennskap til at de strekker seg langt for å levere over forventning. Jeg har høye ambisjoner på vegne av ANTI og gleder meg stort til å bli en del av teamet og jobbe for at ANTIs satsning på kundetilfredshet opprettholdes og videreutvikles.”, forteller Ramona.

Ingrid Haugen Nonskar gikk rett inn i Anorak etter hun avsluttet sin bachelor i Tekst og Skribent ved Westerdals. Nå har hun flyttet til Vestlandet for å fylle rollen som Content Creator i ANTI Bergen. Med bakgrunn fra Vice Media, Red Bull og NRK P3, vil hennes erfaringer innen copywriting, lydproduksjon og eventer være viktig for studioets satsning mot en mer effektiv og kontekstualisert merkevarekommunikasjon.

“ANTI er dyktig, nytenkende og inspirerende i alt de gjør. Jeg har fulgt med på dem lenge, og kjenner på en viss ærefrykt over å bli en del av teamet. Å jobbe med de beste i bransjen gir stor motivasjon og skaperglede. For meg er kommunikasjon å jobbe med historiefortelling, så nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt på nye historier og eventyr i Bergen, og skape kreative og effektive løsninger for kundene våre i tiden som kommer.”

Robert Dalen, CEO i ANTI Bergen & Trondheim, utdyper “Ramona sin erfaring og profesjonalitet vil være en stor ressurs for oss når det kommer til den daglige operasjonen og kundehåndtering. Ingrid's kreative energi og positivitet vil være en viktig kraft i å sørge for at kundenes merkevare holder seg relevant på ulike platformer, mens Julian markere en ny generasjon av designere, i vår kontinuerlig satnining mot design excellence.

Julian Schlicht fikk jobb i ANTI tidligere i vår etter et internship hos Neue i Oslo. Den prisvinnende designeren tok blant annet gull i studentkonkurransen for grafisk design og digital design i sitt arbeid med ‘Polarised Reality’ under årets Visuelt i regi av Grafill.

“Helt siden jeg begynte med designstudier i Bergen har jeg sett opp til og latt meg inspirere av arbeidene til ANTI. Konseptuelt sterke løsninger som utfordrer designs samfunnsmessige ansvar er det jeg er mest opptatt av, og det som imponerer meg mest med ANTI. Det er med stor glede at jeg nå får jobbet sammen med og utviklet meg videre i en så inspirerende, dyktig og hyggelig gjeng.”

www.anti.as

Fra venstre: Vera Gomes, Ramona Horn, Mark Trzopek, Pippi, Tom Morgan, Christian Bergheim, Ingrid Haugen Nonskar, Julian Schlicht. Foto: Silje Bryn Knutsen

Klikk for å se bildet "Unknown" i full størrelse

Fra venstre: Vera Gomes, Ramona Horn, Mark Trzopek, Pippi, Tom Morgan, Christian Bergheim, Ingrid Haugen Nonskar, Julian Schlicht. Foto: Silje Bryn Knutsen