Disse er nominert i Årets vakreste Bøker 2021

For aller første gang røper vi boktitlene som er nominert i Årets vakreste Bøker. Nå gleder vi oss til å feire alle på prisutdeling, onsdag 27. oktober!

Foto: Alex Asensi

Foto: Alex Asensi

Årets jury har nøye studert og vurdert bøkene som er sendt til konkurransen, og nominert fantastiske bokproduksjoner. Her har alle ledd fra forlag, forfatter, boktrykker, designer og illustratør sammen utøvd et håndverk med så gode kvaliteter at det fortjener en pris.

De nominerte skal feires på prisutdeling, onsdag 27. oktober, og det avsløres også da hvilke arbeider som blir premiert med gull, sølv eller diplom. Bli med på denne festkvelden og få et innblikk i vinnerbøkene. Gratis for Grafill-medlemmer og studenter, ellers kroner 200,- Registrer deg/kjøp billett her.

Listen med de nominerte er basert på informasjonen som er oppgitt ved innsendelse til konkurransen. Oppdager du feil eller noe som skal endres, send en mail til iwa@grafill.no.

Og husk å dele gladnyheten med kollegaer, venner, bokelskere, og ikke minst alle som har deltatt på prosjektet!

Prisen Årets vakreste Bøker deles ut hvert år, og hedrer den visuelle delen av bokbransjen og formgiverne som står bak bokverkene. Formålet er å skape oppmerksomhet rundt helhetstenkningen rundt en bokproduksjon, og inspirere til at det lages kvalitetsbøker i alle sjangre. Prisen ble første gang delt ut i 1933.

Se de nominerte her

Les mer om prisutdelingen

Les mer om Årets vakreste Bøker