Årets vakreste Bøker er åpen for påmelding - husk fristen 7. februar

Den årlige kåringen av Årets vakreste Bøker er i gang, og vi inviterer formgivere, forlag og alle som produserer bøker til å sende inn utgivelser fra 2017. 

Avb 2018 Nyhet

Årets vakreste Bøker strekker seg helt tilbake til 1933. Konkurransens formål er å løfte frem de beste bokproduksjonene, der alle ledd har utøvd håndverk av høy kvalitet. Vi ønsker å hedre formgiverne i den visuelle delen av bokbransjen, og hylle forlag, forfattere, designere og illustratører som lager kvalitetsbøker i alle sjangre. 

Bøker kan meldes på i 14 ulike kategorier, og juryen som skal vurdere verkene består av dyktige fagpersoner fra Norge og utland. Av alle innsendte bøker kåres også Årets vakreste bok.

Alle konkurransebidrag skal registreres via påmeldingsskjema på Grafills nettsider. Gebyr per bok som meldes på er kr 600,-

Påmeldingsfrist onsdag 7. februar klokka 23.59.

Påmeldte bøker leveres/sendes til Grafill i Rosenkrantz gate 21, 0160 Oslo innen 9. februar klokka 17.00. Husk å merke bøkene med ID-nummer.

Vi feirer med prisutdeling på Sentralen i Oslo, onsdag 25. april 2018, hvor alle er hjertelig velkomne. Vinnerbøkene stilles ut i Grafills lokaler R21, og sendes også ut på turné i utvalgte norske byer. Gullvinnere sender Grafill videre til konkurransen Best Book Design from all over the World.

Kontakt oss gjerne om dere har spørsmål om konkurransen!

Les mer om konkurransen

Påmeldingsskjema (logg inn)