Byggstudio er vår nye designpartner for konkurransen Årets vakreste Bøker


Det svensk-norske designstudioet ble startet i 2006 av Hanna Nilsson og Sofia Østerhus.

Byggstudi 1000

– Vi er veldig glade for muligheten til å jobbe med dette prosjektet framover. Boken er et kjært hverdagsobjekt for mange og noe det blir spennende å utforske blant annet gjennom fotografi og utstillingsformatet, sier de to.

Byggstudio jobber hovedsakelig med design av grafiske identiteter, skilt, utstillinger og miljøer. Formidling og grafisk design i offentlig miljø er deres største interesseområde og for tiden arbeider studioet blant annet med en serie interaktive vegginstallasjoner til tre barnehager i Stockholm samt et skiltprosjekt til Harpefoss hotell.

– Grafill pålegger seg selv å bytte ut samarbeidspartnere på Årets vakreste Bøker med jevne mellomrom, nærmere sagt hvert andre år. Vi sier nå farvel til All Tomorrow´s og det gode og solide arbeidet de har nedlagt gjennom disse årene. Vi har vært strålende fornøyd. Nå er det nye krefter som skal være med oss og videreutvikle Årets vakreste Bøker, og vi gleder oss til å starte samarbeidet med Byggstudio. Vi har store forventninger til hva byrået kan bidra med. Vi vil gjøre Årets vakreste Bøker enda viktigere, enda større og enda bedre i årene som kommer, og vi vet at Byggstudio er helt riktige samarbeidspartnere for oss, sier daglig leder i Grafill, Kari Bucher.