Årets vakreste Bøker er flyttet til høsten 2020

Utstillingen og prisutdelingen som var planlagt i mai er nå flyttet til november. Samtidig vil vi invitere til en fagdag om bildeboka og samarbeidet mellom dets aktører.

200106 Nyhetssak 2

Grunnet koronapandemien måtte vi dessverre avlyse prisutdelingen og utstillingen til Årets vakreste Bøker som begge skulle vært avholdt i mai. Vi er veldig glade for å kunne informere om at det i stedet blir en feiring av årets vinnere til høsten.

Vi er også godt i gang med å planlegge en fagdag sammen med prisutdelingen. Fagdagen har tittel "Ord og bilde – Årets vakreste fagdag", og tar for seg ulike aspekter ved samarbeid på billedbøker, både det som fungerer og det som kunne vært bedre. Arrangementet er for illustratører, redaktører, kritikere og forfattere, og det er Grafill, Leser søker bok og Barnebokkritikk som står bak.

Hold av datoene, det kommer snart mer informasjon om program og påmelding.

Nye datoer:

Årets vakreste Bøker prisutdeling
Mandag 2. november, klokka 18.00
Marmorsalen, Sentralen

Årets vakreste Bøker fagdag
Mandag 2. november, klokka 12.00 - 16.30
Grafill R21

Årets vakreste Bøker utstillingsåpning
Tirsdag 3. november, klokka 12.00
Grafill R21

Takk for tålmodigheten til alle som har sendt inn bøker til årets konkurranse!

Grafill arrangerer hvert år konkurransen Årets vakreste Bøker. Formålet er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre.

Les mer om Året vakreste Bøker