Nysgjerrig på hvem som vinner i Visuelt 2019?

Visuelt fagjuryene har kåret alle vinnerne i årets konkurranse. Spent på resultatet? Bli med på prisutdeling og fest i Kulturkirken Jakob, torsdag 11. april, billettsalget er åpent. Navn på de nominerte kommer i løpet av mars.

Foto: Prosjektklubben / Nils Skogstrøm

Foto: Prosjektklubben / Nils Skogstrøm

Juryen består av 25 norske og internasjonale profesjonelle fagutøvere som i tre dager jobbet intenst for å finne frem til de beste jobbene i kategoriene grafisk design, illustrasjon, digital design og moving image. Les mer om årets jury og hvordan de arbeider her. Det blir stor stas å feire både vinnerne og bransjen generelt, når Visueltprisen 2019 deles ut 11. april.

Bli med og hylle dine gode kollegaer og de flotte arbeidene. Møt menneskene, byråene og de nye talentene. Invitér oppdragsgiverne og la kundene få ta del av æren.

Grafills hovedstyre deler også denne kvelden ut Klassikerprisen, en ærespris som går til en utøver av stor betydning for sitt fag gjennom mange år.

Kvelden avsluttes med en heidundrende fest med god mat for de sultne, drikke for de tørste, musikk for de danseglade og masse hyggelige, morsomme og feststemte mennesker fra hele Norges kreative bransje.

Visuelt prisutdeling og fest
Torsdag 11. april 2019 klokka 18.00
Kulturkirken Jakob, Hausmanns gate 14, Oslo

Billett medlem i Grafill kr. 1000,- (logg inn)

Billett medlem i Grafill - Honnør kr. 500,- (logg inn)

Billett ikke-medlem kr. 1500,-

Billett student kr. 500,-